Ovo su mogući sastavi za meč Francuska - BiH, Deschampsu otpao veznjak zbog povrede
Foto - EPA

Francuska dočekuje BiH

Ovo su mogući sastavi za meč Francuska - BiH, Deschampsu otpao veznjak zbog povrede

M. Šljivak

Selektor Francuske Didier Deschamps neće u večerašnjem meču protiv Bosne i Hercegovine na raspolaganju imati veznjaka minhenskog Bayerna Corentina Tolissoa.

Tolisso se povrijedio na posljednjem treningu pred utakmicu i francuski mediji tvrde da on večeras neće nastupiti.

Veznjak Bayerna bio je planiran da počne ovu utakmicu. Međutim, on nije u stanju da igra, pa će Deschamps morati da nađe drugo rješenje.

S obzirom na to da N'Golo Kante ne može igrati u ovom meču zbog suspenzije, šansu za igru bi mogao dobiti mladi veznjak Monaca Aurelien Tchouameni ili fudbaler Rome Jordan Veretout.

Potencijalni sastavi za večerašnji meč izgledaju ovako:

Francuska: Lloris - Koundé, Varane, Kimpembe, Digne - Pogba, Veretout ili Tchouaméni, Lemar - Mbappé, Griezmann, Benzema.

BiH: Šehić, Stevanović, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Saničanin, Kolašinac, Cimirot, Hadžiahmetović, Pjanić, Krunić, Džeko.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Susret Francuska - BiH se igra u Strasbourgu od 20:45 sati. Apsolutni favorit je domaća selekcija, a to kvote u Mozzartu pokazuju.

Prognozu ovog meča OSTAVITE OVDJE.

Top Komentari

davide.azzurri
Idemo ih otresti
14 2
pjanke.sa
Ubice nas ko Kuduz Bademu
9 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi