Sasvim neočekivan transfer Jacka Wilsherea

Niko se tome nije nadao

Sasvim neočekivan transfer Jacka Wilsherea

Edmir Škorić

Engleski reprezentativac Jack Wilshere nedavno je i zvanično napustio Arsenal.

Iako se nagovještavao njegov odlazak u redove rivala iz Londona Crystal Palacea, čini se da je veznjak ipak otišao malo dalje.

Wilshere je odbio neke ponude iz Engleske, navodno se zahvalio i Juventusu na pozivu, pa je na kraju svega odabrao Tursku. Otputovao je u Istanbul s porodicom na odmor, ali i na sklapanje ugovora s Fenerbahčeom.

Turci ne štede kada je Wilshere u pitanju, ali za sada nema inforamcija koliko će ovaj nogometaš zaraditi igrajući u slavnom timu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Fenerbahče će za trenera imenovati Philipea Cocua i ima za cilj da izbori plasman u Ligu prvaka, pošto će igrati kvalifikacije, a naredne sezone cilj je skinuti Galatasaray s trona u Turskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi