Saul odabrao broj u Chelseaju
Foto - Screenshot

Odabrao je 'stari' broj iz Atletica

Saul odabrao broj u Chelseaju

M. Šljivak

Saul Niguez posljednje je pojačanje Chelseaja u ljetnom prelaznom roku.

Španski veznjak stigao je u London minut do 12 i predstavljat će dodatno pojačanje u veznom redu aktuelnog prvaka Evrope.

Saul je odabrao broj koji će nositi u redovima Plavaca. Odlučio se za broj 17 kojeg je u proteklom periodu nosio Mateo Kovačić.

Kako je hrvatski veznjak od ove sezone odabrao čuvenu 'osmicu', Saul je odabrao broj 17 koji mu je također veoma drag.

On je na početku seniorske karijere u madridskom Atleticu upravo nosio ovaj broj i sada će ponovo biti na njegovim leđima.

Španski fudbaler stigao je u Chelsea na jednogodišnju posudbu, a Plavci će imati priliku da otkupe njegov ugovor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 26-godišnjak je Atletico napustio nakon 340 odigranih utakmica i 43 postignuta gola, a prije Chelseaja igrao je još na posudbi u Rayo Vallecanu i to kao tinejdžer.

Treba svakako istaći da je njegov broj osam sa kojim je nastupao prethodnih nekoliko godina uzeo povratnik u Atletico Antoine Griezmann.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1614932756
Sreca pa ne dovede chelzi koundea kloc precjenjeni pojma on nema
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi