Savez kaznio Olimpik, Velež, Stojanovića i Zebu

Burno je bilo u derbiju na Otoci

Savez kaznio Olimpik, Velež, Stojanovića i Zebu

S. Mlaćo

Burno je bilo nakon meča između Olimpika i Veleža na Otoci. Gosti su vodili 2:0, ali na kraju su domaći ipak uspjeli doći do jednog boda.

Nakon meča sasvim očekivano tenzije su bile uzavrele, a u verbalnom okršaju našli su se trener Velež Ibro Rahimić, te prvotimci Olimpika Danijel Stojanović i Zajko Zeba.

Rahimić je kazao da su mu Stojanović i Zeba psovali rahmetli majku, dok su iz Olimpik jasno istakli da je Rahimić Stojanoviću psovao ustašku majku i sve 'zakuhao'.

Disciplinska komisija NSFBiH sada je donijela odluku o ovom slučaju. Već ranije Ibro Rahimić je kažnjen sa dvije utakmice suspenzije, dok će Stojanović i Zeba u kasu Saveza uplatiti po 500 KM.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Olimpik je zbog slabe organizacije kažnjen sa 500 KM, a Velež sa ukupno 2.000 KM. Jedna kazna odnosi se na ubicavanje pirotehničkih sredstava od strane navijača, a druga zbog povrede propisa i društveno sportskog vladanja.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Haroni
A šta za navodno simuliranje da je trener Olimpika pogodjen oštrim predmetom od strane Red Armija. Mamu vam korumpiranu. Koliki god kriminalci bili, neče te nas ugasiti. #musvdg
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi