Savo Milošević napušta Partizan zbog šamaranja u restoranu?

Da li je došlo do sukoba sa navijačima?

Savo Milošević napušta Partizan zbog šamaranja u restoranu?

Iznenada su se pojavile špekulacije da bi Savo Milošević po okončanju sezone mogao napustiti klupu Partizana.

Čak su se pojavile informacije da bi Milošević mogao na klupu Aston Ville, kluba za koji je svojevremeno igrao.

Večeras Blic.rs donosi navodne razloge za mogući Miloševićev odlazak sa JNA. Čini se da nisu u potpunosti sportski.

Blic.rs saznaje da je prije mjesec dana došlo do sukoba između Miloševića i navijača Partizana i da je taj sukob jedan od glavnih razlog za najavljeni odlazak 46-godišnjeg stratega iz kluba.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Veliki incident desio se u restoranu Partizana na stadionu JNA prije nepunih mjesec dana. Nikoliko viđenijih navijača udarilo je nekoliko šamara treneru crno-bijelih Savi Miloševiću", piše pomenuti srbijanski portal.

Navijači Partizana su navodno bili nezadovoljni što Milošević nije došao na sastanak sa njima, zakazan za dan prije incidenta. Navodno se trener slučajno našao u restoranu u istom trenutku kada su tu bili navijači/huligani.

Top Komentari

dinass
Eto mu Smrdi i smrdija hahahha,izdajnik nije nigdje dobrodosao
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi