Savo Milošević par dana nakon ispadanja iz baraža u Beogradu zapjevao hit Željka Samardžića

Bio na rođendanskoj zabavi

Savo Milošević par dana nakon ispadanja iz baraža u Beogradu zapjevao hit Željka Samardžića

E. Čaušević

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, Savo Milošević, našao se u centru pažnje nakon što je zapjevao na jednom rođendanu u Beogradu i to svega nekoliko dana nakon ispadanja naše selekcije iz baraža za Evropsko prvenstvo.

Bh. reprezentacija nije uspjela da prođe polufinale baraža za EP u kojem smo prošog četvrtka poraženi u Zenici od Ukrajine sa 2:1.

Naša selekcija vodila je sa 1:0, ali u posljednjih pet minuta utakmice Ukrajinci su uspjeli da naprave preokret i dođu do pobjede, te su nadanja bh. igrača i navijača za odlazak na EP ugašena.

Milošević je dobio velike kritike zbog pojedinih izmjena koje je napravio, te je preuzeo odgovornost na sebe zbog toga. Iako je bh. tim odigrao veoma dobar meč u 80 minuta, na kraju su presudile nevjerovatne greške u defanzivi u samom finišu.

Nakon poraza od Ukrajine ubrzo je stigla i vijest da od prijateljskog meča BiH - Izrael koji se trebao igrati jučer na Grbavici nema ništa, a Milošević se nakon toga vratio u Beograd.

Oglasi

Selektor našeg nacionalnog tima pojavio se i na jednoj rođendanskoj zabavi i ponovo je uzeo mikrofon u ruke i zapjevao što Miloševiću nije strano.

Milošević je odlučio da zapjeva pjesmu Željka Samardžića "Slutim", a ubrzo se video pojavio na društvenim mrežama.

Pjesmu "Slutim" u izvedi selektora reprezentacije BiH na rođendanskoj zabavi u Beogradu možete POGLEDATI OVDJE.

Jasno je da ovaj video samo nekoliko dana nakon poraza BiH u baražu i gubitka zadnje šanse za plasman na EP uopšte nije oduševio bh. navijače koji su javno kritikovali Miloševića zbog videa koji se pojavio u javnosti.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Savo Milošević nakon Ukrajine pričao o statusu u reprezentaciji BiH

Milošević je na press konferenciji nakon utakmice protiv Ukrajine pričao i o svojoj sudbini na klupi bh. reprezentacije, te je poručio da ostanak ili odlazak ne zavisi od njega.

"To ne zavisi od mene sigurno. Tu postoji niz stvari šta može da se izdešava, ali s obzirom na rezultat i sve svjesni ste da je to komplikovana priča. Da li bih ostao? Ne bih ni bio ovdje da nije tako", rekao je Milošević prije nekoliko dana.

Top Komentari

user1708890612
Najbolje bi bilo tamo gdje pjeva i da ostane...
2 0
BosanskaSvedska
Boli ga briga, njegovi traktori su na prvenstvu!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi