Scena koja najbolje oslikava kakva atmosfera vlada u Barceloni

Titula je sve dalje

Scena koja najbolje oslikava kakva atmosfera vlada u Barceloni

A. Čaušević

Barcelona opet nije uspjela pobijediti. Ovaj put Atletico Madrid. Titula je sve dalje od Nou Campa, a bliže Real Madridu. 

Posljednjih dana dosta se piše o atmosferi koja vlada u Barceloni. Dojam je da je Quique Setien već izgubio povjerenje igrača, posebno se to odnosi na najveće zvijezde.

Lionel Messi je u subotu ignorisao pomoćnika Edera Sarabiju dok je pokušao da mu da savjet, a i u meču protiv Atletica se moglo vidjeti da neke stvari ne funkcionišu.

Prilikom pauze za osvježenje igrači Barcelone uopšte nisu stajali skupa, nisu razgovarali međusobno s namjerom da pronađu idealno rješenje i isprave greške.

Po govoru tijela da se primjetiti da je Stien samo stajalo pored linije, dok su pojedini igrači kao Luis Suares i Lionel Messi više gledali prema klupi Atletica nego tšo su vodili računa o sebi.

Na drugoj strani potpuna suprotnost. Svi igrali Atletica su se skupilo oko Diega Simeonea i pomno su slušali svaki njegov savjet, ali i kritiku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Susret je okončan rezlutatom 2:2, pa će Real Madrid večeras imati priliku da ode na +4. Kraljević će sutra dočekati Getafe. Najbolje kvote za ovaj meč nudi kladionica Mozzart, kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tahir
Real madrid igra sutra protiv getafea a ne veceras.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi