Snimci ovog čovjeka postali su ikonski, a on je svakim danom sve jači
Foto - Screenshot

Navijač Schalkea u centru pažnje

Snimci ovog čovjeka postali su ikonski, a on je svakim danom sve jači

Midhat Šljivak

Ekipa Schalkea nalazi se na korak od povratka u Bundesligu.

Nakon jučerašnje pobjede nad Sandhausenom od 2:1, velikan iz Gelsenkirchena se popeo na prvo mjesto Cvajte na dva kola prije kraja prvenstva.

Schalke ima jako vjerne navijače koji su luđački vezani za klub. Međutim, u proteklim godinama kamera je često znala imati u fokusu čovjeka koji na glavi nosi čaše s pivom.

Kada se prvi put pojavio snimak ovog čovjeka dok kroz publiku hoda s čašom piva na glavi, ovaj čovjek je stekao veliku popularnost, a na jučerašnjem meču protiv Sandhausena je pokazao kako je dodatno 'napredovao' u mogućnostima.

Umjesto jedne čaše sada su mu na glavi bile tri. Bez ikakvih problema je navijao, a pri ruci mu je konstantno bilo osvježenje.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Naravno, kamera ni ovaj put nije propustila šansu da ga snimi i ponovo je privukao veliku pažnju.

On već određeno vrijeme uspijeva šetati s tri čaše piva na glavi i već je postao ikona kluba iz Gelsenkirchena.

Top Komentari

bk123
Svatko ima talenta za nešto
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi