Schalke s drugim timom protiv Manchester Cityja?

Nije da Nijemci nemaju šanse za prolaz...

Schalke s drugim timom protiv Manchester Cityja?

Uzbuđenja u Ligi prvaka se nastavljaju već sutra kada su na rasporedu još dvije revanš utakmice 1/8 finala Lige prvaka.

Juventus će na svom terenu pokušati nadoknaditi 0:2 iz prve utakmice sa Atletico Madridom, dok će Manchester City na Etihadu dočekati Schalke.

City je u prvom meču u Gelsenkirchenu uspio nakon preokreta slaviti sa 3:2, pa plasman Guardiolinih izabranika u četvrtfinale ne bi trebao doći u pitanje.

Nije, međutim, ni da Schalke nema šanse, ali su se Nijemci izgleda već predali.

Već smo vidjeli nekoliko spektakularnih povrataka u 1/8 finala Lige prvaka, ali se Schalke izgleda neće previše nadati novom čudu. Manchester City je ionako veliki favorit sutra, a kladionica MOZZART je spremila odlične kvote.

Kako prenosi Bild, trener Schalkea Domenico Tedesco će na Etihad izvesti postavu koja bi se mogla nazvati B timom njemačkog kluba.

Tedesco je pod velikim pritiskom i svjestan je da su dobri rezultati u domaćem šampionatu imperativ ukoliko želi zadržati svoj posao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako bi se u postavi mogli naći igrači poput Aminea Harita i Hamze Mendyla, koji su u proteklom periodu izostavljeni iz ekipe zbog problema sa "mentalitetom".

Ipak, Tedesco mora biti oprezan jer bi i brukanje na Etihadu moglo rezultirati njegovim otkazom.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi