Schneiderlin izabrao novi klub

Na liječničkim pregledima u Evertonu

Schneiderlin izabrao novi klub

Edmir Škorić

Francuski veznjak Morgan Schneiderlin trebao bi danas da završi prelazak u Everton.

Everton još uvijek treba da dogovori visinu odštete za Schneiderlina, ali je igrač navodno već danas na liječničkim pregledima na Goodison Parku.

Schneiderlin se već neko vrijeme spominje kao neko ko će napustiti United, a to je potvrdio i Jose Mourinho, koji ne želi pogoršavati stvari za igrača na kojeg ne računa.

Manchester Evening News tvrdi da će Schneiderlin završiti posao vrlo brzo i da je samo pitanje vremena kada će ovaj igrač potpisati za Everton.

Prethodno je odbijena ponuda West Bromwicha, bilo je nagađanja da ga Mourinho ne da engleskim timovima, ali prema svemu sudeći izašao je u susret Ronaldu Koemanu, koji pravi veliki projekat s Karamelama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Schneiderlin je 2015. došao u Manchester United, ali ove sezone imao je samo tri nastupa u Premier ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi