Scholesu neshvatljivi potezi Solskjaera: Nadam se da to više nećemo gledati

Nakon remija u Leicesteru

Scholesu neshvatljivi potezi Solskjaera: Nadam se da to više nećemo gledati

E. Škorić

Manchester United je u subotu na Boxing day gostovao kod Leicestera, gdje je osvojio bod (2:2), a lako je mogao doći do sva tri.

Evidentno je da je United podigao formu i da je sve bolji i bolji, pa je malo nedostajalo da u derbiju na King Poweru uzme cijeli plijen. U završnici meča autogolom Tuanzebea United je prokockao pobjedu.

Ono što je Paula Scholesa, bivšeg igrača Uniteda, danas televizijskog analitičara, posebno naljutilo je to što je Victor Lindelof kao štoper igrao na poziciji desnog beka.

"Mislim da ga više nećemo vidjeti. Nadam se to nećemo vidjeti. Mora da postoji neka bolja opcija", rekao je Scholes, koji smatra da je Ole Gunnar Solskjaer pogriješio što nije u prvih 11 uvrstio Paula Pogbu i Edinsona Cavanija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bili su bolji kada su napravili izmjene. Mislim da su najbolje igrače ostavili na klupi. Cavani je ušao, bio je odličan, Pogba je takođe napravio veliku razliku. Greenwood je ostao na klupi, nije ulazio. Mislim da United nije u poziciji da najbolje igrače ostavlja na klupi", dodao je Scholes.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi