Schweinsteiger našao klub Podolskom?

Trenutno je bez angažmana

Schweinsteiger našao klub Podolskom?

Iskusni njemački napadač Lukas Podolski mogao bi karijeru nastaviti 'preko bare'

Podolski je nedavno raskinuo ugovor sa Vissel Kobeom i trenutno je u potrazi za novim klubom, a sljedeća destinacija bi, barem prema pisanju inostranih medija, mogla biti Amerika.

Navodno se za usluge 34-godišnjeg Podolskog interesuje tamošnji Chicago Fire, a posrednik u transferu bi trebao biti Bastian Schweinsteiger, koji je upravo u ovom klubu završio karijeru. 

"Trener Chicago Firea Raphael Wicki govori njemački jezik, baš kao i sportski direktor Georg Heitz. Sve su to faktori koji bi mogli utjecati na odluku iskusnog napadača", nadaju se u SAD-u.

U svojim redovima Podolskog također želi vidjeti i Gornik Zabrze, poljski klub čiji je, zanimljivo, veliki navijač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi