Scolari dovodi Vranješa za dva miliona eura?
EPA

Bh. fudbaler napušta Legiju?

Scolari dovodi Vranješa za dva miliona eura?

Guangzhou Evergrande, jedan od najbogatijih i najmoćnijih klubova u Aziji, želi angažovati Stojana Vranješa. 

Poljski mediji su danas objavili informaciju da bi bh. reprezentativac Stojan Vranješ nakon samo šest mjeseci mogao napustiti Legiju, a kao naredna destinacija u njegovoj karijeri spominje se Guangzhou Evergrande.

Višestruki osvajač kineske Superlige namjerava se dodatno pojačati i na listi želja trenera Luiza Felipea Scolarija navodno se nalazi Stojan Vranješ za kojeg je moćni Guangzhou Evergrande ponudio svotu od dva miliona eura. 

Vranješ je u Legiju stigao u ljetnom prijelaznom roku iz Lechije za 300.000 eura, a u protekloj polusezoni je postigao ukupno šest golova za svoj tim.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi