Navijači Atalante dijele fotografiju Kolašinca s krvavim licem: "Respekt..."

Od čega je?

Navijači Atalante dijele fotografiju Kolašinca s krvavim licem: "Respekt..."

E. Škorić

Sead Kolašinac nije uzalud dobio nadimak "tenk". Koliko je snažan, pokazao je večeras na San Siru u meču Milana i Atalante (1:1).

Rossoneri su remizirali sa gostima iz Bergama, a bh. reprezentativac Sead Kolašinac na terenu je ostao do kraja duela.

Iako je u 25. minuti doživo povredu lica koje je bilo krvavo, bivši igrač Arsenala odlučio je nastaviti meč nakon što mu se ukazala ljekarska pomoć pored terena. Ostao je do kraja i odigrao dobar meč, te svom timu pomgoao da osvoji bod na jako teškom gostovanju.

"Respekt za Seada Kolašinca koji je opravdao svoj ratnički status", pišu navijači Atalante na društvenim mrežama oduševljeni hrabrim činom bh. fudbalera.

Kolašinac je poznat po svojoj snazi i hrabrosti, a posebnu hrabrost iskazao je u Londonu 2019. godine kada je spasio bivšeg saigrača Mesuta Ozila.

Oglasi

Mesuta Özila napala su noževima dvojica pljačkaša, a spašavao se uz pomoć Kolašinca, koji je golim rukama potjerao pljačkaše.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Defanzivac je potpisao za Atalantu prošlog ljeta, kada je došao iz Marseillea. Ove sezone je sakupio 29 nastupa te dao jedan gol uz jednu asistenciju.

Od 2013. nastupa za reprezentaciju BiH za koju je odigrao 57 mečeva, ali 30-godišnajk rođen u Karlsruheu i dalje čeka na prvijenac u najdražem dresu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi