Sead Kolašinac bio na ivici suza, ali reakcije saigrača su ga vratile u život
Sead Kolašinac je od povratka na teren odigrao ukupno sedam utakmica za Arsenal i pružao je zaista odlične partije (Foto: EPA)

Teško mu pala greška protiv Uniteda

Sead Kolašinac bio na ivici suza, ali reakcije saigrača su ga vratile u život

Midhat Šljivak

Sead Kolašinac je u posljednje vrijeme zaista fantastičan u dresu londonskog Arsenala.

Međutim, psihički je naš fudbaler pao nakon što je pogriješio prilikom izjednačujućeg gola Manchester Uniteda (2:2). Sve mu je teško palo, ali je nakon greške imao veliku podršku saigrača.

To je bh. fudbaleru itekako olakšalo i sigurno je da će Sead u dobrom raspoloženju dočekati meč sa Huddersfieldom.

"Lijepo je kad te u svlačionici tako dočekaju, posebno nakon što si napravio grešku koja nas je koštala dva boda. Pomoglo mi je to", rekao je Kolašinac, te je dodao:

"Menadžer mi je rekao neke određene stvari i poručio mi je da ne padnem psihički. Razgovor sa njim mi je pmogao. Svi igrači su me tješili i govorili su mi da podignem glavu. To vam daje samopouzdanje", istakao je Kolašinac.

Unai Emery je posebno ohrabrivao bh. fudbalera

Trener Topnika Unai Emery nakon meča većinom je pričao upravo o Kolašincu kojeg je odlučio ohrabriti poručivši mu da je odigrao vrlo dobar meč.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sead Kolašinac je nakon meča imao spuštenu glavu, a ja sam mu prišao i rekao 'Seade, imao si veoma dobar meč. Ponudio si nam mnogo dobrih stvari, a to što ti se desilo u odbrani se naprosto događa...Moraš nastaviti raditi i ostati pozitivan'", poručio je Emery.

Arsenal je nakon remija sa Manchester Unitedom ostao na petoj poziciji sa 31 bodom, a u narednom kolu će dočekati Huddersfield.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Nije rekao Seade nego Sejo.
7 0
Dobar,Los,Zao
Manje rajskog plina!
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi