"Tenk" stradao: Kolašinac završio u kolicima!

Zadobio povredu protiv Finske

"Tenk" stradao: Kolašinac završio u kolicima!

E. Škorić

Sead Kolašinac jučer se povrijedio tokom utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Finske.

BiH je porazom do Finaca ostala bez šansi za baraž, a Kolašinac je još u prvom poluvremenu stradao nakon jednog brutalnog starta finskog nogometaša Raitale koji je potom i isključen.

Defanzivac Arsenala nije mogao da nastavi meč, odmah je zamijenjen, a čini se da je zadobio ozbiljniju povredu, mada se još čekaju rezultati dodatnih pretraga. No, sada je već jasno da neće igrati u za nas manje važnoj utakmici protiv Ukrajine u utorak.

Kolašinac zbog svoje fizičke snage ima nadimak "tenk", ali čini se da ni on ne može da podnese neke nenormalne startove poput onog Raitalinog.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Bh. nogometaš završio je u invalidskim kolicima u Kantonalnoj bolnici u Zenici, ali nadamo se da će ubrzo biti sve u redu s njim.

Top Komentari

Mukiba
Jedini sto se bori za svoju drzavu zato je i povriedjen one druge balerine nemogu se povredit kad neidu u duel vec bjeze od igraca
18 0
Celtic
Kakav on i tenk, čovjek ima više povreda u karijeri nego Ronaldo Nazario ili Robben : )
3 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti