Sedam nogometaša NK Osijek pozitivno na koronavirus, odgođena utakmica s Istrom
Foto: EPA

Korona bukti u Gradskom vrtu

Sedam nogometaša NK Osijek pozitivno na koronavirus, odgođena utakmica s Istrom

Nakon što je ranije danas utakmica Gorice i Rijeke odgođena zbog igrača pozitivnih na koronavirus, isto stvar dogodila se s utakmicom Istre i Osijeka.

U osječkom timu čak sedam nogometaša bilo je pozitivno na Covid-19 virus na posljednjem testiranju.

"Odgađa se susret Istra 1961 - Osijek"

"Rezultatima testiranja potvrđena je zaraza koronavirusom kod sedmorice igrača Nogometnog kluba Osijek. Kako bi se izbjeglo daljnje moguće širenje zaraze neophodno je utakmicu odgoditi dok nadležni epidemiolozi ne donesu rješenje o daljnjem postupanju.
Svim Bijelo-plavima želimo brz oporavak" - objavili su iz Osijeka.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Odgađa se susret Istra 1961 - Osijek ⛔️ Rezultatima testiranja potvrđena je zaraza koronavirusom kod sedmorice igrača...

Posted by NK Osijek on Thursday, October 22, 2020

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi