Trener NK Široki Brijeg nakon meča

Sedloski: Ja samo ne mogu vjerovati da mi njima ne možemo zabiti gol

Trener Širokog Brijega Goce Sedloski nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo nakon današnjeg poraza na Koševu od Sarajeva 3:0. 

On se nakon meča pojavio na press konferenciji:

"Prvo ću čestitati Sarajevu na zasluženoj pobjedi. Prvo poluvrijeme je bio kriminalno. Počeli smo malo u drugom poluvremenu da igramo iako je Sarajevo imalo dobru priliku. Svaka čast Sarajevu, oni su najbolja ekipa u državi. Ima još 90 minuta, ali teško će to biti stići".

"Nisam očekivao da ovako uđemo u meč. Sarajevo je igralo dosta agresivno. Mi smo počeli nešto igrati, ali to nije bilo dovoljno. Ništa, idemo dalje, spremit se za ono što nas čeka. Još nismo osigurali tu Evropa ligu. Matematički nam treba još taj jedan bod".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Ja sam rekao i prije meča da je Sarajevo najbolja ekipa. Ja ne mogu vjerovati da im ne možemo zabiti gol. Ipak, oni su bili favoriti i to su pokazali".

Revanš se igra za sedam dana u Širokom Brijegu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Analiticar
Tebe je nadmudrio najgluplji trener na svijetu i treba sam da odes nazad u Makedoniju!
0 17
Jadnimi
Analiza. psihoza
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi