Sedloski: Zasluženo smo slavili

Široki pobijedio u derbiju

Sedloski: Zasluženo smo slavili

A. Čaušević

Široki Brijeg je golom u 90. minuti pobijedio Zrinjski u hercegovačkom derbiju. 

Trener Širokog Goce Sedloski nakon meča sa Zrinjskim ima je šta da kaže.

"U prvom poluvremenu su bili dosta teški uslovi za igru, čekali smo greške, dogovorili smo se da u u nastavku zaigramo agresivnije. Do gola smo stigli u 90. minutu, zabili smo iz kornera", rekao je makedonski stručnjak koji se zahvalio navijačima.

"Hvala navijačima koji su bili fantastični, na kraju mislim da smo zasluženo slavili, imamo nekoliko dana da se domorimo te da se spremimo za utakmicu sa Željezničarom", dodao je trener Širokog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredno kolo igra se već u srijedu, a Široki Brijeg će gostovati Željezničaru. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Blaz Sliskovic je seljacina koja poslije svakog poraza odbija izaci pred TV i novinare... a poslije pobjeda ko bijednik se pojavi i pametuje
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi