Seedorf preuzima Deportivo iz La Corune?

Španci ga imaju na umu

Seedorf preuzima Deportivo iz La Corune?

Clarence Seedorf, koji se povezivao sa preuzimanjem reprezentacije BiH, blizu je pronalaska novog trenerskog angažmana.

Iako se činilo da će legendarni fudbaler Milana preuzeti brazilski Atletico Paranaense, do dogovora između dvije strane na kraju nije došlo, no čini se kako 41-godišnji Seedorf neće još dugo biti bez posla.

Ugledni Gianluca Di Marzio je objavio da bi Seedorf mogao preuzeti Deportivo. Momčad iz La Corune posljednjih sedmica tone sve doblje i trener Cristobal je na samom rubu otkaza, a navodno čelnici kluba na umu imaju Seedorfa i voljni su da ga dovedu na Riazor.

Kako se navodi, dosta toga će ovisiti i od naredne utakmice koju Deportivo igra u ponedjeljak protiv Levantea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Holanđanin je bez posla od 2016. godine, a dosad je u trenerskoj karijeri vodio Milan i kineski Shenzen i u oba navrata zadržao se jako kratko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi