Šef glavnog sponzora najavljuje Inter pred kojim će strahovati mnogi!

Šef glavnog sponzora najavljuje Inter pred kojim će strahovati mnogi!

Edmir Škorić

Sudeći prema riječima šefa Pirellija, Interovog dugogodišnjeg i glavnog sponzora, klub će sagraditi snažan tim u narednom periodu.

Posljednjih sedmica mnogi se povezuju s Interovim igračima, poput Lautara Martineza, mada se i Inter povezuje sa velikim zvijezdama, a među njima su Edinson Cavani i Timo Werner, koji je na meti Liverpoola i Bayerna.

"Pireli će ostati povezan s Interom", kazao je šef te kompanije Marco Tronchetti nakon nekih navoda da će sljedeće godine biti okončano parnerstvo s Nerazzurrima.

On najavljuje dolazak velikih igrača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Cavani je radio izvanredne stvari i nadam se da ih može ponoviti u Interu. Jasno da bi Lautarova prodaja bila štetna, ali s Cavanijem i Wernerom bismo mogli biti još jači, još ako Erikson 'uhvati' formu iz Tottenhama...", tvrdi Tronchetti.

Čini se da on kao predstavnik kompanije od koje Inter živi decenijama daje takve izjave, navijači ovog kluba mogu da budu sretni i optimistični, a posljednjih godina Inter je uspio da se izdigne i da dovede vrhunske igrače kao što su Eriksen, Lukakui, Martinez...

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije