Šef Tottenhama u gepeku napustio imanje kako se ne bi otkrilo s kim pregovara
Foto - EPA

Poznati stručnjak otkrio tajnu

Šef Tottenhama u gepeku napustio imanje kako se ne bi otkrilo s kim pregovara

Midhat Šljivak

Prvi čovjek Tottenhama Daniel Levy poznat je kao čovjek koji ne voli trošiti previše novca.

Ipak, u modernom fudbalu je za prave rezultate neophodno ulaganje, pa je Levy posljednih godina ipak odlučio da odriješi kesu i to je klubu donijelo i finale Lige prvaka.

Prije nekoliko mjeseci je angažovao i Josea Mourinha koji je naslijedio Mauricija Pochettina kojem je uručen otkaz nakon pet godina na klupi, a 2014. godine je blizu klupe Spursa bio čuveni Louis van Gaal.

Nizozemac je pregovarao s londonskim timom, a Levy mu je došao na noge kako bi pregovarao. Iz njegove kuće je otišao u gepeku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pregovarao sam s Tottenhamom 2014. godine. Daniel Levy mi je došao u kuću ovdje u Noordwijku. Nakon razgovora je skriven u gepeku automobila otišao. Razlog što se skrivao je to što je novinar Jack van Gelder bio ispred kuće", otkrio je Van Gaal.

Van Gaal na kraju nije dogovorio uslove s Levyjem, a na klupu Pijetlova je sjeo Mauricio Pochettino koji je ekipu vodio zaista fantastično.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi