Seferović i Palalić pojačali Novi Travnik

Nova imena u federalnom prvoligašu

Seferović i Palalić pojačali Novi Travnik

Samir Mlaćo

Novi Travnik je dobio prva dva pojačanja za novu sezonu.

Radi se nekadašnjem mladom reprezentativcu naše zemlje Harisu Seferoviću  koji dolazi iz bugojanske Iskre, te golmanu Arnelu Palaliću, dojučerašnjem članu FK Vitez.

Seferović u Novi Travnik dolazi kao veliko pojačanje, a a iza sebe ima iskustvo igranja u Premijer ligi naše zemlje te Prvoj ligi Federacije. Osim Iskre nastupao je za Čelik, Travnik i NK Metalleghe BSI.

Ovaj 24-godišnji nogometaš bio je i kadetski te juniorski reprezentativac naše zemlje, a u Prvoj ligi Federacije odigrao je ukupno 51 utakmicu i postigao deset pogodaka.

Golmansku poziciju pojačat će Arnel Palalić, jedan od najbolji golmana u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad, koji je u protekloj sezoni nosio dres FK Vitez. Palalić je već ranije nosio dres N.Travnika, pa su u Upravi ovog kluba uvjereni da su napravili pravi potez. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednim danima još nekoliko fudbalera trebalo bi ozvaničiti saradnju sa timom iz Srednje Bosne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi