Golman Erzuruma samouvjeren

Šehić: Kakav pritisak, pa meni je 30 godina

Ibrahim Šehić i Goran Zakarić ćakulali su danas sa novinarima na konferenciji NFSBiH.

Novinare je zanimalo kako je čitava priča oko nepozivanja Asmira Begovića utjecala na novog golmana Erzurumspora.

"Ja i Asmir smo skoro isti dan došli u reprezentaciji i prošli smo mnogo zajedno. Za svaku reprezentaciju bitno je da ima više opcija na svakoj poziciji. To je što mogu reći, o ostalim stvarima ne bih jer moje je da branim", kazao je Šehić.

On je jučer napunio 30 godina i kaže da se ne može više smatrati mladim.

"Prošao sam sve i svašta i ništa me ne može iznenaditi. Nisam pod pritiskom jer odigrao sam dosta važnih utakmica i u Evropi i sa reprezentacijom tako da ako zauzmem mjesto među stativama neće biti nikakvog straha."

Goran Zakarić nije želio direktno odgovoriti da li očekuje sa će zbog dobrih partija u Partizanu biti starter.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Meni je prvo drago što sam opet zaslužio poziv i što sam tu. Sve što selektor bude tražio od mene nastojat ću da ispunim."

Obojica su mišljenja da će prva utakmica biti teža od druge, da imamo potencijal da kroz Ligu nacija otvorimo vrata Eura, ali da će mečevi koji slijede iziskivati veći angažman u odbrani jer neće biti Vranješa i Bičakčića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi