Seid Behram: Pred nama je svijetla budućnost
20-godišnji Behram propustio je dobar dio prve polusezone zbog ozljede koljena a u pripremnim utakmicama pruža sjajne partije te bi uz ostala pojačanja koje je klub doveo njegov oporavak mogao biti i možda najveći dobitak za tim Ibre Rahimića.

Mlado krilo Rođenih pruža odlične partije u pripremnim utakmicama svog tima

Seid Behram: Pred nama je svijetla budućnost

FK Velež već neko vrijeme nalazi se u turskoj Antaliji gdje obavlja pripreme za nastavak takmičenja u Prvoj ligi Federacije. Iza Rođenih su već dvije pripremne utakmice u kojima su ostavili odličan dojam.

Mostarci su u petak u prvoj utakmici remizirali s kazahstanskim viceprvakom Kairatom iz Almatyja a tu utakmicu je obilježio sjajni topnik Mostaraca Nusmir Fajić koji je Kazahstancima zabio dva pogotka uz jednu pogođenu stativu, dok je jedan gol postigao Brandao.

Velež je danas odigrao i drugi susret protiv rumunskog drugoligaša FC Farul Konstante, sigurnom igrom savladao Rumune s 3:1 uz sjajnu partiju mladog Seida Behrama. Velež je već do 30. minute vodio s 3:0 a Behram je pogodio dva puta dok je treći pogodak za Rođene postigao Obren Cvijanović.

Sjajni krilni nogometaš Mostaraca Seid Behram je u razgovoru za SportSport.ba potvrdio kako njegov tim u Antaliji radi u fantastičnim uslovima i da je stanje u ekipi iz dana u dan sve bolje i bolje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Jako mi je drago da smo dobili priliku raditi u ovakvim uslovima" - otpočeo je 21-godišnji Behram i nadovezao se: - "zahvalio bih se klubu što nam je to omogućio. Prije svega ove pripreme su nam dobro došle radi poboljšanja atmosfere u ekipi, koja je svaki dan sve bolja i bolja, a s obzirom koliko vremena provodim sa ovim momcima, nisu mi više ni suigrači nego familija. Imamo već otprije dobro uigranu ekipu i kad na to dodamo pojačanja koja je klub doveo, uz maksimalan rad na ovim pripremama, mislim da je pred nama svijetla budućnost. Što se tiče mene i moje igre, drago mi je da se polako vraćam u formu nakon duže pauze, dajem sve od sebe da bi bio 100% spreman za početak prvenstva". - rekao je za SportSport.ba Behram koji je propustio dobar dio prve polusezone zbog neugodne ozljede koljena i koji se na radost navijača vraća u pravu natjecateljsku formu.

Velež će u Antaliji ostati još sedam dana i odigrati još dvije pripremne utakmice.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Bravo Seide,samo tako nastavi.Jos samo papir na vjernost i premier liga.A onda si za ligu petice.Puno zdravlja u buducnosti.Mostar u srcu Velez do groba.
7 0
Stanley
samo jako hz
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti