Seid Behram karijeru nastavlja u HNL-u

Potpisao jednogodišnji ugovor

Seid Behram karijeru nastavlja u HNL-u · Zvanično

H. Zilić

Bivši fudbaler Veleža Seid Behram karijeru nastavlja u HNL-u.

Behram će nositi dres Slaven Belupa što je tim iz Koprivnice danas i potvrdio na svojim zvaničnim kanalima.

"Seid Behram od nove će sezone braniti boje Slaven Belupa. Veznjak rođen 12.7.1998. godine u Mostaru i naš klub dogovorili su jednogodišnju suradnju uz mogućnost produženja na još dvije dodatne.

Ljevak koji može igrati na poziciji 'osmice' i 'desetke' prošao je Škole nogometa bosanskohercegovačkih Veleža i Željezničara, a nastupao je i za U-21 momčad engleskog Readinga.

U seniorskoj karijeri igrao je za Racing FC Union iz Luksemburga, Velež iz Mostara te Mladost iz Ždralova. Valja istaknuti da je skupio i 13 nastupa za mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

- Sretan sam što sam potpisao ugovor sa Slaven Belupo i na meni je sada da opravdam povjerenje koje su mi dali klub, trener i direktor. Želim igrati što je moguće bolje i napredovati svakodnevno. Znam da je ispred mene dosta posla, ali spreman sam na sve izazove. Čeka nas naporna sezona, no polako se ekipiramo, dobro treniramo i mislim da ćemo biti pravi u prvenstvu - rekao je po potpisu ugovora Behram.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Seide, dobro došao i sretno!", stoji u zvaničnoj objavi tima iz Koprivnice.

Seid Behram od nove će sezone braniti boje Slaven Belupa. Veznjak rođen 12.7.1998. godine u Mostaru i naš klub...

Posted by NK Slaven Belupo on Friday, July 8, 2022

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi