Subota se za Salihovića pretvorila u pravi košmar

Dan za zaborav

Subota se za Salihovića pretvorila u pravi košmar

A. Čaušević

Sejad Salihović se prije nekoliko sedmica reaktivirao i trenutno nastupa za U23 tim Hoffenheima koji se takmiči u četvrtom rangu njemačkog fudbala. 

Salihović je u subotu imao dan za zaborav jer je njegov tim izgubio sa ubjedljviih 0:4, a on je na terenu proveo 70-ak minuta.

Bivši bh. reprezentativac je u igru ušao u 18. minuti umjesto 22-godišnjeg Merisa Skenderovića nakon što je ranije, tačnije već u 4. minuti za domaće isključen Philipp Strompf.

Do kraja prvog dijela gosti postižu dva gola preko Yannicka Haringera i Waltera Adama, da bi u finišu meča pogodcima Tima Probsta i Ylbera Lokaja dokrajčili domaće.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Inače, Salihoviću je ovo bio treći meč od povrakta na teren i još uvijek je bez učinka.

Top Komentari

bhodzic
Skim su igrali? Nigdje ni slova o klubu od kojeg su fasovali čvrku. Copy-paste-google translate- novinari
2 0
PeppermintSA
Jel realno da objavljujete izvještaje sa U23 utakmica??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti