Reprezentativac Albanije stigao na Rujevicu
FOTO: NK Rijeka

Nastupa u Belgiji i Nizozemskoj

Reprezentativac Albanije stigao na Rujevicu

H. Zilić

NK Rijeka ambiciozno kreće u novu sezonu gdje ih pored HNL-a očekuju i evropski izazovi.

Klub je danas potvrdio još jedan transfer, a dres tima sa Rujevice nosit će Lindon Selahi, koji je i reprezentativac Albanije.

Selahi je odigrao četiri meča za Albaniju, a u omaldinskim selekcijama nosio je i dres Belgije, ali kasnije se odlučio za Albaniju.

Karijeru je počeo u Standardu iz Liega, nakon čega prelazi u redove Anderlechta.

Pored belgijskih klubova nosio je još dres Willema II i Twentea, a Twente mu je bio posljednji klub prije Rijeke.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Lindon Selahi novi je igrač HNK Rijeka. Selahi je igrač sredine terena, koji je nosio dres Standarda iz Liegea i Anderlechta, te je reprezentativac Albanije", stoji u saopštenju NK Rijeka.

✍️ Lindon Selahi novi je igrač HNK Rijeka. Selahi je igrač sredine terena, koji je nosio dres Standarda iz Liegea i Anderlechta, te je reprezentativac Albanije 🔵⚪ 📝👉 https://bit.ly/3iZfuD9 #ZajednosmoRijeka

Posted by NK Rijeka on Saturday, July 24, 2021

Top Komentari

pero98
Dobro došao u pravi klub i sretno. Forza Fiume.
2 2
Presidente
i nema predaje i nema sumnje, samo naprijed, forza Fiume
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi