Selektor Crne Gore 'krade' Srbiji napadača?

Čeka se odgovor igrača

Selektor Crne Gore 'krade' Srbiji napadača?

U sjenci klupskih transfera sprema se i jedan 'bombastičan' na reprezentativnom nivou.

Kako prenose mediji u regionu, selektor reprezentacije Crne Gore Gore Ljubiša Tumbaković namjerava privoliti Marka Ivanića iz BATE Borisova da zaigra za 'Sokolove' i navodno se već sastao sa njim u Novom Sadu.

Ivanić je u prošlosti igrao za mladu reprezentaciju Srbije, ali obzirom ja porijeklo, ima mogućnost da zaigra za Crnu Goru i selektor Tumbaković je već povukao prve konkretne poteze. 

Sada se očekuje Ivanićev definitivan odgovor, a ukoliko bude pozitivan, Crna Gora bi dobila veliko pojačanje u pohodu na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi