Selektor Crne Gore posebno komentarisao Zmajeve

Reakcije na grupu Lige nacija

Selektor Crne Gore posebno komentarisao Zmajeve

Edmir Škorić

Selektor nogometne reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović je bio zadovoljan ishodom žrijeba za B Ligu nacija.

Crnogorci će u grupi igrati sa Bosnom i Hercegovinom, Finskom i Rumunijom.

"Mislim da smo dobili grupu po mjeri. Želimo da se takmičimo, da osvojimo što više bodova, ali primarno je da se dodatno homogenizujemo i da se spremimo za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Da probamo da ispunimo dugo sanjani cilj", rekao je Radulović.

Komentarisao je BiH, rivala iz prvog šešira.

"Sa BiH smo u junu igrali, bilo je 0:0. Kvalitetna reprezentacija, ali nije ispunila cilj u kvalifikacijama za Mundijal", istakao je Radulović i dodao:

"Oni i Finci su bili u istoj grupi. BiH ih nije savladala u odlučujućoj utakmicim što govori kakvi su Finci. Opasni sa Pukijem i Pohjanpalom u napadu".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Dao je komentar i na Rumune.

"Rumuni - jaki kao i uvijek, imali su solidne kvalifikacije za Mundijal. Najvažnije je da se dobro pripremimo", poručio je Radulović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi