Selektor Malte se zbog bizarnog razloga ne sjeća posljednjih 20 minuta meča protiv Španije
Farrugia je u 64. minuti zaradio povredu

Poraz od Španaca je bio bolan, ali to nije bilo jedino što je zbolilo selektora Malte

Selektor Malte se zbog bizarnog razloga ne sjeća posljednjih 20 minuta meča protiv Španije

S. Pašalić

Reprezentacija Malte je sinoć doživjela visok poraz na gostovanju kod Španije rezultatom 7:0 u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Španci su u 63. minuti vodili sa 4:0, a u periodu od 69. do 85. minute su postigli još tri gola, ali čini se da selektor gostiju iz bizarnog razloga nije znao da je njegov tim primio još tri gola.

Naime, on je u 64. minuti udario glavom u konstrukciju koja se nalazila iznad klupe gostujućeg tima zbog čega mu je ukazana i pomoć, a nakon meča je izjavio da se posljednjih 20-tak minuta uopšte ne sjeća.

"U posljednjih 20 minuta ne sjećam se gotovo ničega", potvrdio je Ray Farrugia na press konferenciji nakon meča.

"Igrali smo protiv najbolje ekipe na svijetu, u to ne sumnjam. Pored svega toga, primili smo četiri gola iz kornera. Španija je nesumnjivo bolja od nas i mislim da s tim igračima mogu osvojiti Evropsko prvenstvo.", dodao je selektor Malte.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi