Selektor Njemačke: Džeko je sjajan igrač, koristit će Romi

Joachim Low pohvalio Dijamanta

Selektor Njemačke: Džeko je sjajan igrač, koristit će Romi

Selektor fudbalske reprezentacije Njemačke Joachim Low prisustvovao je nedavnoj utakmici Lige šampiona između Rome i Real Madrida u Rimu.

Low je tom prilikom posmatrao njemačke internacionalne Tonija Kroosa i Rudigera koji su igrali na suprotnim stranama.

Nakon utakmice njemački selektor je iskoristio priliku i da prokomentariše kapitena nogometne reprezentacije BiH Edina Džeku za kojeg kaže da je sjajan fudbaler.

"Džeku poznajem još od vremena kada je igrao u Bundesligi. To je igrač koji ima izvrsnu tehniku i sjajan osjećaj za gol. Mislim da će biti veoma koristan igrač za Romu", rekao je Low.

Podsjetimo da je Real Madrid pomenutu utakmicu riješio u svoju korist sa 2:0, a da je Džeko desetak minuta prije kraja propustio veliku šansu da savlada Navasa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi