Tatar i Pehar optimisti: Idemo se nadigravati i doći do tri boda

Optimizam u redovima tima sa Otoke

Tatar i Pehar optimisti: Idemo se nadigravati i doći do tri boda

S. Mlaćo

Vjerovatno najteže gostovanje je pred nogometašima Olimpika. Vukovi sa Otoke će ovog vikenda u goste mostarskom Veležu, jedinom timu koji nakon tri kola zna samo za pobjede. 

Olimpik ima sedam bodova, ali na Otoci su zadovoljni, s obzirom da su imali dva neugodna gostovanja. Sada ih čeka pravi ispit.

Ipak, vjeruju u svoje kvalitete i pozitivan rezultat u Mostaru.

"Velež je veoma kvalitetna ekipa sa dosta mlađih igrača koja je slavila u prve tri utakmice. Mi hendikepirani ulazimo u derbi, nedostajat će nam Karić, Bibić, Alešević i Devedžić, igrači koji mogu igrati u svakoj ekipi naše lige. U Mostar se idemo nadigravati, te da uz maksimalno zalaganje, trud i želju dođemo do pozitivnog rezultata", kazao je za SportSport.ba prvotimac tima sa Otoke Kerim Tatar.

Pred ovaj meč govorio je i vezista Mile Pehar, koji će sigurno biti velika uzdanica Sarajlija u ovoj sezoni.

"Velež je bez poraza i to je svakako izazov za nas. Mi idemo na tri boda i želimo da preuzmemo prvo mjesto na tabeli. Uz to pobjedom bi direktnom rivalu u borbi za prvo mjesto pokazali da smo bolja ekipa. Tri boda bi nam bila veoma bitna, svjesni smo koliko bi značila za naredne utakmice", optimista je Pehar kojeg se mnogo pribojavaju u Mostaru.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U redovima tima sa Otoke pred ovaj meč vlada sjajna atmosfera, a treba istaći da će pravdu na stadionu Rođeni dijeliti sudija iz Premijer lige Elvis Mujić.

Top Komentari

velez mo
MILE KERU JEDAN JEBEM TI SVE USTA ZA ONO PODAPINJANJE,CUKO MAMU TI JEBEM I TEBI I OLIMPIKU DOBICETE ALI CUNU
21 4
starmac
Mile,nemoj mislit da su te raja zaboravila.Da imas imalo pameti nebi ni doso igrati a kamoli obraza.Stitdi se.Dobicete 3 ali komada.RODENI samo gazite.
18 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti