Selimović: Želimo pobijediti Goražde i proći dalje

Jasne ambicije tima sa Otoke

Selimović: Želimo pobijediti Goražde i proći dalje

Fudbaleri Olimpika u sklopu 2. kola Kupa Federacije BiH na Otoci će ugostiti Goražde.

Vukovi su sa istoimenim protivnikom odigrali i ligašku utakmicu prethodnog vikenda, koja je završila bez pobjednika (2:2), no trener Esad Selimović vjeruje da će njegov tim sada slaviti.

"Svi koji su gledali utakmicu u Goraždu mogli su vidjeti dobar fudbal, dosta dobrih poteza, na kraju krajeva i četiri pogotka u mrežama oba golmana, što je potvrda činjenice da se radi o dvije kvalitetne ekipe, koje se zasluženo nalaze u vrhu tabele", rekao je Selimović, pa nastavio:

"Radi se o kup takmičenju i pitanje je kako i na koji način će gosti doći, kakve su njihove ambicije. Što se nas tiče mi želimo prolaz dalje i sve ćemo učiniti da na samom terenu dođemo do plasmana u šesnaestinu finala Kupa BiH. Naša je obaveza da na svakoj utakmici damo maksimum i tako će biti i ovog puta", rekao je Selimović.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Utakmica se inače igra sutra s početkom u 16:00 sati. Pravdu će dijeliti Dragan Stojić iz Mostara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi