Handžić pred derbi u Goraždu: Idemo na pobjedu!

Olimpik čeka težak posao

Handžić pred derbi u Goraždu: Idemo na pobjedu!

S. Mlaćo

Fudbaleri Olimpika nakon četiri odigrana kola u Prvoj ligi Federacije BiH imaju maksimalan učinak.

Jedan od onih koji su neizostavan dio tima je i Kenan Handžić, koji zajedno sa Muminovićem čini okosnicu veznog reda Vukova.

Sam Handžić je zadovoljan početkom sezone.

"Dobro smo otvorili sezonu, igramo dobro i osvajamo bodove, što je najbitnije. Zadovoljan sam kako i na koji način igramo, a još više me raduje činjenica da ovo nije naš maksimum i da možemo biti još bolji u narednom periodu".

U narednom kolu Olimpik gostuje u Goraždu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Goražde je ove sezone puno ozbiljnije u odnosu na prethodnu. Tim je sastavljen od igrača koji imaju iskustvo igranja Prve lige FBiH, ali i dosta mladih talentovanih fudbalera, željnih dokazivanja. To ne mijenja činjenicu da smo mi kvalitetniji i da ćemo se u ovoj utakmici od samog starta probati nametnuti na terenu i ostvariti pobjedu", rekao je Handžić u najavi ovog duela.

Meč u Goražde igra se sa početkom u 16:30 sati.

Top Komentari

Grohot
nazigu ce im se ravijeku i opet
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi