Semir Štilić debituje za Željezničar protiv najvećeg rivala?

Vjerovatno će biti u konkurenciji za derbi

Semir Štilić debituje za Željezničar protiv najvećeg rivala?

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva večeras na Grbavici igraju veliki gradski derbi u okviru sedmog kola Premijer lige BiH.

Navijači oba kluba s velikim nestrpljenjem očekuju okršaj gradnskih rivala i očekuje se da Grbavica bude ispunjena skoro do posljednjeg mjesta. Sarajevo je trenutno lider s 14 bodova, ali Željo je odmah iza njih s dva boda manje.

Plavi su jučer na Grbavici odradili trening koji je bio otvoren i za navijače koji su napravili spektakularnu atmosferu. Igrači Želje nalaze se u karantinu što dovoljno govori o važnosti ove utakmice.

S ekipom već nekoliko sedmica trenira i Semir Štilić koji se vratio u Željezničar, ali bilo je jasno da će mu trebati nekoliko sedmica da se vrati u formu jer mjesecima nije trenirao.

Štilić je jučer odradio trening u punom tempu i postoje velike šanse da će biti večeras u konkurenciji za derbi protiv Sarajeva. Ovaj veznjak bi trebao biti na klupi za rezervne igrače i mogao bi dobiti šansu da ponovo debituje u dresu Željezničara protiv najvećeg rivala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Štilić je igrao derbije protiv Sarajeva prije više od deset godina, a u Želju se vratio nakon 11 godina. Tada je Štilić 2008. godine napustio Grbavicu i prešao u Lech iz Poznana.

Što se kladionica tiče tu je ponuda itekako izjednačena, ali prednost je ipak malo na strani jednog tima što se kvota tiče. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za gradski derbi i to na OVOM linku.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Hahahahah jaooo prpeeee... pet puta ponovljeno da ce igrwti poslije reprezentativne pauze, al BORDO DIV je ipak BORDO DIV... sve snage stavljaj u opticaj... nadam se da i Kaljanca nisu zavrsili
10 1
anes1921
Povedi nas majstore!!! Volim te Željo!!!!
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi