Mulalić o Štiliću i Cocaliću: "Znat ćemo sve u narednim danima"

Obavljeni razgovori

Mulalić o Štiliću i Cocaliću: "Znat ćemo sve u narednim danima"

M. Šljivak

Edis Mulalić preuzeo je klupu FK Željezničar.

Nakon povratka 46-godišnjeg stručnjaka na Grbavicu počela se sklapati i igračka križaljka, a kao novi-stari igrači Plavih spominju se Semir Štilić i Edin Cocalić.

Razgovori s ovim dvojcem su već obavljeni, a Edis Mulalić je za SportSport.ba kratko prokomentarisao njihov mogući dolazak u Željezničar.

"Za sada nije ništa konkretno dogovoreno, ali znat ćemo sve u narednih nekoliko dana", rekao je Mulalić.

Treba također istaći da još uvijek nije poznato ko će biti u stručnom štab tima s novim trenerom, a i tu odluku će Mulalić i klub donijeti tokom naredne sedmice.

Semir Štilić se 2019. godine vratio u Željezničar, ali već mjesecima nije igrao takmičarski meč, iako je bio pod ugovorom

S druge strane 34-godišnji Cocalić je još jedno dijete Željezničara. Karijeru je počeo na Grbavici s koje je otišao 2010. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Njihov povratak bi sigurno dosta značio za navijače Željezničara koji su pružali veliku podršku timu u najtežim trenucima za klub.

Plavi su prvi dio sezone Premijer lige završili na 6. mjestu, a Edis Mulalić je okupljanje zakazao za 13. januar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1596132192
Bit ce ovo odlicno samo polako, JURIS ŽELJOOOOOOO
14 3
SonPen1946
Pocetak kraja...
5 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi