25

Komentari (25)

Gari Garinča
Volio bih da je moj Željo pronašao nekog mladeg perspektivnog igrača. Prošla sezona je pokazala da stariji igraci ne donose nista dobro.
velezovac
Treba vratit i Zajka Zebu...
user1619288209
Hajde Štila pokaži dušmanima da si fino vaspitano dijete i ko Aco produži ugovor za barem još jednu sezonu....ŽELJO FOREVER....!
Pravi igrač i igračina za naše lige. Dokazao je to 100 puta. A vi što pišete gluposti nastavite živjeti u svojim torovima. Nisam ni ja zadovoljan kako je igrao ali bili je tada svega. Svibsu bili slabi a ne treba samo njega izdvajati. Dečko oprostio dug i izašao u susret klubu. Trebao bi neko iz uprave da to javno i kaže.
BogatiDijasporac
@albis A ko si ti da drugima osporavas njihovo misljenje? Niko ne kaze da je Stila los igrac ali sa svim svojim iskustvom je morao pokazati vise, cak i kad drugi padnu. To je olicenje velikih igraca.
Osporavam jer ga komentarišu kao da je neko ko pojma nema. Frustrirajuće je da je i on bio loš ali Štilić je pravi kada i ekipa igra uz njega. Nije on Mesi pa da preševa 5-6 igrača.
Ajax11
Ovo malo da im dignu moral pred derbi…haha, koji cirkus od kluba boze dragi!
unioni
Kaze pitar koji njegov klub vodi ko stigne!
Ajax11
Ne ko stigne, nego ko love ima! A jeko ono vas vodi??? Na kojoj sjednici po redu ce mo to saznati
sportskenovosti
Bake dao štili aljinu zlatnu kašiku i štila se odma vratio
MethodMan
Ako bude seto po terenu da zna da neće ni igrat, a neigranje i loše performanse imaju posljedice to jest smanjenje plate
zgembo.popuslic
Covjek ko i ostali seto po terenu jer su im dugovali 6-7 plata. Dok je bilo normalno stanje u klubu pokazo je kakav je igrac za ovu nasu ligu. I ova djeca ispocetka igraju iz ljubavi pa poslije kad vide da se od toga ne moze zivjet idu tuzbe i bjezanje u druge klubove.
MethodMan
Ne seri seto je I kad je doso samo mu se presuti jer ga zabije iz slobodnog il baci carlamu al da je trco vala nije vazda je višak pravio kad protivnici imaju kontranapad
zgembo.popuslic
Jel Misimovic trco kad je igro za reprezentaciju, jel Mesi trci i ganja igrace da im oduzme loptu, i jos bruku takvih igraca imas. Sto su oni bili za svoje ekipe to je Stila za Zelju, znaci pored njega moras igrace koji ce trcat a njihovo je da podvale loptu ili rijese utakmicu nekim potezom ili slobodnjakom
Goal26
Kad je vidio da ga nece ni zvijezda 09 hoce da se vrati. Zeljo sta ti papci rade
think
Ne bi ni od nas niko džaba igrao, tako da smirite strasti, ovakav kalibar i slični njemu su nam prijeko potrebni.
BogatiDijasporac
Lik je prehodao proslu polusezonu. Koji ce nam? Nek vrate Krpica, a Lendrica i Stilica im halalimo od srca.
think
Od tad je vjerovatno sve i počelo da se kuha.. samo se sjeti kad je tek došao šta je radio,posebno dva derbija gdje je pokazao da je klasa za našu bijednu ligu.
SonPen1946
Stilic semir unosi nemir.
BogatiDijasporac
Da, u svlacionicu. Lik mi je nimalo drag. Neka ispija kafice, za Zelju ce da igra omladina.
epson
Samo jako Štila, trebaš nam, pzsti jadove
Neddim1
Mrš iz svetinje!
gallardo.la
Štilic, provjereno "ko ih **** nek propadnu"
south
To je rekao kerovođa a ne stila
brutal_bandal
Odma protiv nas u srijedu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.