38

Komentari (38)

Matic
DZAVA SU SE PONADALI DA SE VRACA COVIC HAHAHAHAHAHAHAHAH Dragan Covic i HDZ su nakon jucerasnje visoke pobjede i odlizne igre jedinog mostarskog kluba, Zrinjskog, odbili da preuzmu vjestacku tvorevinu iz vrabcica od SDA i ostanu i dalje uz Zrinjski.
enko
Maticu oni su ga odbili a ti ces ga primiti.
mostaRAc.81
@Matic @plemic se sakrili u rupu...
Adohordas
Extra vijest!??
Medo-Brundo
Ovak ko zmigavac
azmoh
U vezi ove ankete što ste postavili, ja vjerujem da više od 99% Veležovih navijača raduje što nije otišao, ovi što su glasali suprotno vjerovatno nisu ljubitelji Veleža.
mostaRAc.81
Ustase na aparatima
block123
Nigdje sad ni jednog plasticara , brzo ste se ponadali , svratite do Arene ima apaurin u Hasica i Uzunovica ide na kuću ne sekiraj te se .
block123
Hasicu daj respirator koji ovim sto su se brzo obradovali Hahahah
denimen9
U sljedecoj epizodi pogledajte: Esmeralda progledala nakon operacije i shvatila da Hasić nije njen brat nego otac.
RollingBlunt
Joj sprdnje bgm, katastrofa jbt, oa vecu stetu je sada uradio sto je ostao nego kad je dao ostavku !!! Uvjeri me u suprotno ?
Objektivnost
Ti si nebitan.
RollingBlunt
A vala si i ti meni bas objektivan da bi me nasekirao jer sam nebitan … vidjet ces rasulo u Velezu, dajem pola godine.. ne mrzim Velez, vec jednostavno ovakve stvari kad krenu, nema povratka.. a to sto ga ti dudlas ovome koji ide, pa ostane.. objektivan !!!
Zaccheroni
Druze Hasicu armija je uz tebe
Nije.bitno
Kamere na stadione, svaki topovski koji eksplodira, ili baklja na teren zabrana dolaska na tribine od 5god do dozivotno
bk123
to bi trebalo svugdje...
enko
Postovani predsjednice,bedemu Veleza zadao si posljednji udarac pritivnicima a uljepsao dan svim iskrenim i vjernim navijacima Veleza.Sad si ti i ostali u timu najpotrebniji Velezu.Neka si ziv i zdrav svojoj porodici i armiji crvenih navijaca.izronio si stari sad kad najvise trebas.sretno rodjeni.
LukasPodolski
Smijesan klub.
Pikachu11
Rade apoteke na Z. Strani dzabe ste vatromet palili. Mamu vam yebem.
prostecinjenice
Rođeni on je brat, Veležov to je sin, pjeva mu sada armija, naprijed Hasić Šemsudin!
E.Car
Podrška iz Sarajeva,sigurno se pola Mostara raduje njegovom ostanku a pola to prezire. Čovjek je odlučan sportski radnik, ulaže sebe i svoj novac i to nije dobro samo za Velež nego za čitavu ligu, evo odmah su iz Zrinje zapeli i napravili ekipu beton. Tako svi treba da razmišljaju a ne da komsiji crkne krava. Svi klubovi trebaju ovakvog čovjeka koji je autoritet u klubu i koji se za sve pita kada već ulaže svoje pare.
bk123
E.car ja navijam za Zrinjski, vjeruj mi kad sam čuo da je Hasić dao ostavku nisam se radovo niti sad tugujem što se čovjek vratio, to je stvar Veleža, to možeš vidjeti na mojim komentarima na članku kad je dao ostavku. A sve ostalo se s tobom slažem u tvom komentaru, al najviše me smeta a to sam i ja neki dan komentirao da je ovdje a to je nažalost većina draže da se komšiji desi neko zlo nego njemu osobno neko dobro. Kao što kažeš nek komšiji crnke krava a nema veze što je i nama davala mlijeko.
RollingBlunt
Bez jakog Veleza nema jakog zrinjskog, i obrnuto, isto tako u Sarajevu .. pametno recenio vas dva !!
ObjektivnoGledam1946
Čovjek je među prvima ukazivao na iregularnost takmičenja kad su Vicini počeli krasti, da se nije vratio bio bi to veliki gubitak
zak84
I Ovaj ne zna sta bi…. Samo kod nas Moze,podneses ostavku I onda se vratis
laky187
A kao ti zans....specijalac. Gospodin donosi svoj novac u klub, zalaže svoj obraz i autoritet kod sponzora kluba, naravno da moze da odluči da ide i da ostane kad god.mu se prohtije. I tebi je sigurno lijepo u državi, nemaš marke u džepu, ali zato jedino imas muda da pametujes po društvenim mrežama...
Secerko
Hasic mora oko sebe skupiti sve predsjednike klubova, i samo kontra saveza. Vicini jajolisci ne prihvacaju nikakav vid konstruktivne kritike, samo znaju sankcionisati. Kad vidis njuske u savezu sve ti je jasno. Pola njih bilo oslobođeno fizickog, a o ozbiljnim fudbalskim karijerama da ne pricamo.
user1022
Vrario ga Novalicev respirstor u zivot
Ajax11
Oni sami prave cirkus od svog kluba
Ars412
Hvala ti Bože.. ajmooo Rodjeni po titulu
think
Lakija malo prenijelo.. neka te gdje si.
velezovac
Dajte respirator za Matića... hahahahhahahah
user1022
Dace Novalic svoj
velez mo
Bravo Predsjednice puna podrzka,ziv i zdrav nam bio i jos bar 30 godina nas vodio,Semsudin Hasic
Kapak
Ima on kisika svuda sem u mozgu
Brigata_rossa.1981
Hasiću doktore ne odlazi iz SVETINJE!!!
velezovac
MATIĆ NA APARATIMA HAHAHAHAHAHHAHA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.