Senad Lulić govorio o planovima Lazija za narednu sezonu i jasno rekao šta je glavni cilj
Lulić je jasno istakao da cilj ostaje Liga prvaka

Bh. nogometaš se nalazi na pripremama rimskog kluba za novu sezonu

Senad Lulić govorio o planovima Lazija za narednu sezonu i jasno rekao šta je glavni cilj

S. Pašalić

Lazio je prošlu sezonu završio na 8. mjestu Serije A, ali će ipak igrati u Evropskoj ligi s obzirom da je osvojio Italijanski kup.

Rimski klub se nalazi na pripremama za novu sezonu, a danas je održana i press konferencija za novinare na kojoj je kapiten Senad Lulić govorio o planovima ovog tima.

"Naš cilj ostaje kvalifikacija za Ligu prvaka, tako da se moramo poboljšati i učiti iz svojih grešaka. Potrebna nam je mnogo veća ekipa s više snage u dubini kako bismo se mogli boriti na tri fronta.", rekao je Lulić pa nastavio:

"Ovo je ekipa koja je jako složna, ali u Italiji ima toliko jakih timova da nam je potrebna savršena igra. Nadam se da nam to može pomoći"

"Uvijek držimo glavu visoko i sa mentalitetom kako ćemo pobijediti. Tokom sezone mogu postojati usponi i padovi, uz neočekivane poraze, poput našeg protiv SPAL-a i Chieva. Moramo uvijek igrati kao da je to naša posljednja utakmica", dodao je Lulić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Danas je italijanska La Repubblica prenijela kako je transfer Sergeja Milinkovića-Savića u Manchester United praktično gotova stvar.

"Milinković-Savić je važan igrač, kao i svi oni. Ovdje je već nekoliko godina i zna šta znači igrati za Lazio. Takmičenje za mjesto u ekipi je zdravo za sve, drži ih u fokusu. To je jedini način da postanu još bolji", zaključio je kapiten Lazija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi