Lulić: Prst je u redu, dobro sam

Bio na zajedničkoj večeri

Lulić: Prst je u redu, dobro sam

Italijanski mediji navode da su nogometaši Lazija iskoristili pauzu poslije pobjede nad Udineseom (2:1) da bi se okupili na zajedničkoj večeri. 

Među prisutnima na večeri je bio i bosanskohercegovački reprezentativac Senad Lulić, a tamošnju medijsku javnost najviše je zanimala situacija sa njegovom povredom zbog koje će pauzirati do sredine januara. 

"Ja sam dobro, sretan sam i ujedno tužan jer moja supruga večeras nije bila sa mnom. Prst? To je u redu, oporavak ide po planu", izjavio je Senad Lulić nakon sinoćnje večere. 

Naš reprezentativac je u proteklom periodu proživljavao pravu dramu nakon što su mu tokom treninga u teretani pali tegovi na ruku. Na sreću, uspješnom operacijom spriječena je amputacija prsta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti