11

Komentari (11)

zlokotlokrp
Ovo je toliko nevješto sročena izjava da mu je prijetio porodici, da je odmah jasno da je lažna i tendeciozna. Baš kao i suđenje sudija po nalogu saveza.
ambermen
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> do.my/bkmaca
user1619624678
Panika fata Gicu i njegove podguzne muhe. Onaj intervju juce pa sada "procurila" ova izjava. Ofirno. Smiješe se američke sankcije i Gici. Musa turčine ..... se ......ne.
zosteer8
Malo su ga i kaznili,trebali su bar godinu,cuj zeni i djeci prijeti,e moj Ibro
Ajax11
Tebi izgleda lahko prodati mudo za bubreg…
Elia11
U ovo će povjerovati samo neko ko podržava Vicu i ekipu, tako da Ibro no sikiriki. Samo naprijed i fokus neka bude na jačanju Sarajeva i pravljenju ekipe za dominaciju u našoj domovini.
Hanibal
Mafijaski savez objavljuje izjavu sudije kriminalca. To je verzija sudije kriminalca, kako sud tako i laze. Sada Savez mora objaviti i verziju dogadanja druge strane, Ibricica. Najveci krivci za sva desavanja su sudija Musa (ciji su se preci davno pokatolicili) koji godinma planski krade bodove Sarajevu. Savez koji stoji iza takvog sudije snosi jos veci dio odgovornosti. Da je pravde ovaj Musa bi bio dozivotno kaznjen da vise ne sudi utakmice. Zato pozivam sve prave navijace Sarajeva da ne bacaju petarde i pune kasu mafije koja finansira nase protivnike. Ni jedne marke vise dusmanima kluba!! Ako u tome uspijemo, mi smo pobjednici.
plemic
ovo se zove terorizam.
Ham0
Jebbao im mile dodik djecu svima i njima i onima koji im vjeruju i podrzavaju ih!
Brazuka
Vicine igre nece proći i ove izmišljotine. Ibricic je legenda, podržao je i bhf neki dan u hum tekmi, tako da podrska protiv kriminalaca. Svi zajedno,
visokohz
Samo jako Ibro,NEMA NAZAD
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.