Nestvarna scena iz Turske: Čuveni trener 'izgubio glavu' i žestoko napao svog igrača

Guneš napravio nevjerovatan potez

Nestvarna scena iz Turske: Čuveni trener 'izgubio glavu' i žestoko napao svog igrača

M. Šljivak

Bešiktaš je u odgođenom susretu 3. kola turske Super lige poražen na gostovanju kod Adana Demirspora s 4:2, a ono što se dešavalo nakon utakmice jasan je znak da u redovima istanbulskog velikana nešto ne štima. U glavnoj ulozi bio je trener Senol Gunes.

Bešiktaš ne blista na početku nove sezone u Super ligi. Tim kojeg vodi Senol Gunes osvojio je 10 bodova iz šest utakmica i dosta se muči s realizacijom.

Večeras je u odloženom meču 3. kola istanbulski velikan poražen na gostovanju kod Adana Demirspora s 4:2, a scena koja se dešavala nakon meča jasno pokazuje da u klubu ne štima baš sve.

Trener Senol Guneš nije želio da se fudbaler njegovog tima Salih Učan pozdravlja s članovima protivničkog tima. Nakon što se pozdravio s članom stručnog štaba, Guneš je žestoko reagovao i napravio je nevjerovatan potez.

Žestoko je napao svog igrača. Doslovno ga je oteo iz zagrljaja svog poznanika, odgurnuo ga je s leđa i rukama mu je poručio da bježi u svlačionicu.

Oglasi

Nesretnom fudbaleru ništa nije bilo jasno, ali je otišao svojim putem i nije želio reagovati na ovaj potez svog trenera.

[twitter]https://twitter.com/golsuperlig_4/status/1707110143274389955[/twitter]

Zaista nevjerovatan potez iskusnog fudbalskog stručnjaka koji očigledno nije želio da se njegovi fudbaleri rukuju s rivalima.

Salih Učan (29) je član Bešiktaša od 2021. godine. Igrao je jedno vrijeme na posudbi u Bašakšehiru, a nastupao je još za Bucaspor, Fenerbahče, Romu, Sion, Empoli i Alanyaspor.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Iskusni 71-godišnji Guneš radi svoj drugi mandat na klubi crveno-bijelih iz Istanbula, a tokom karijere je najduže i najčešće vodio Trabzonspor.

S Bešiktašem je osvojio dva naslova prvaka Turske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi