Senzacionalne tvrdnje iz Francuske: Pregovori u poodmakloj fazi, za Pogbu spremno 150 miliona eura!
Naravno, pitaće se i Manchester United. Da li bi Crveni đavoli bili spremni prodati Pogbu za 150 miliona eura?

Odlazi li Francuz u Španiju?

Senzacionalne tvrdnje iz Francuske: Pregovori u poodmakloj fazi, za Pogbu spremno 150 miliona eura!

Činilo se da su muke Paula Pogbe na Old Traffordu završile odlaskom Josea Mourinha i dolaskom Ole Gunnara Solskjaera na kormilo ekipe Manchester Uniteda.

I zaista, Pogba je zaigrao puno bolje pod Solskjaerom, ali sada ponovo sve češće nailazi na kritike.

Iako ga nije imenovao, Paula Pogbu je između redova iskritikovao i nekadašnji fudbaler Uniteda Gary Neville nakon sramotnog poraza Crvenih đavola od Evertona. Doveo je Neville, između ostalog, mentalitet fudbalera Uniteda, a mnogi su mišljenja da dosta toga u igri i stavu Crvenih đavola zavisi od Paula Pogbe.

Kako kritike postaju glasnije, tako postaju glasnije i špekulacije o Pogbinom mogućem napuštanju Old Trafforda.

Već neko vrijeme se Francuz dovodi u vezu sa Real Madridom, te se špekuliše da Zinedine Zidane, koji će ovog ljeta dobiti ogroman budžet za pojačanja, želi učiniti Pogbu jednim od stubova novih Galacticosa.

Dok Zidane silno želi Pogbu u Realu, predsjednik Florentino Perez navodno i nije oduševljen idejom o njegovom angažovanju.

Ipak, glasine ne prestaju, a sada francuski novinar Frederic Calenge tvrdi da je Paul Pogba u poodmlakloj fazi pregovora o transferu u Real Madrid.

Ogromna naknada, ali manja plata?

Calenge je takve tvrdnje iznio na TV kanalu Telefoot, te je dodao i da se, kada je vrijednost transfera u pitanju, govori o cifri od 150 miliona eura.

Ovakve tvrdnje, treba istaći, imaju dosta kredibiliteta s obzirom da je Calenge već odavo poznat kao novinarski "ekspert za transfere", te da je riječ o čovjeku sa odličnim vezama sa svim fudbalerima iz nacionalnog tima Francuske.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Špekuliše se, međutim, da bi Pogba morao pristati na značajno manja primanja u Realu u odnosu na ona koja trenutno ima u Unitedu, a koja iznose oko 335.000 eura sedmično.

Na kraju treba dodati i da je Paul Pogba nedavno sam dolio ulje na vatru kada su glasine o njegovom potencijalnom transferu u Real Madrid u pitanju s obzirom da je javno poručio da je san svakog fudbalera igrati za Kraljeve.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi