36

Komentari (36)

Mackintosh
Zacepi pateticni smrdo! Ti i Spaha popili bi ste pet komada u Finskoj! Gdje ste ba vi radili kao treneri? Idi kockaj se i kapak! Sjasi vise.
jc999
Naporan si Barbarezu, svi hoćete promociju preko BiH samo kako bi izišli na međunarodnu scenu i ti i gospodin morž... A čim ste zaslužili da budete selektori?! Ti koji ne treniraš ni u školi fudbala ili morž kojemu je kapak 1. pretkolo nekog europskog takmičenja i sredina tabele BiH lige...
Mehinaldo
Kada bih mogao birati naravno da je braba zasluzio da bude sigurno je trenutno najzdravije rijesenje ako nista zbog srcanosti prema ovoj drzavi ali bolje je za njeg sto nije j njega bi pljuvali poslije dvije lose utakmice a sa ovakvom ekipom realno nema trenera koji bi zadovoljio nase apetite jer mi nismo realan narod kao jedan precjenjeni su igraci mi sad bas nemamo reprezentaciju da bi se necemu nadali i ovi sto su kao neka imena ili su stari ili neigraju a mi kao da je igrica mislimo oni ce ubiti nemozemo puno bolje od onog sinoc
BordoBijeli1946
BIĆE i da si nepismen golemo.
Ajax11
Sljede 5 komada od Francuza i poraz od one Kostarike...bojkotuju naši glavni igraci ovog Bugara! To se danas dobro vidilo na Dzeki
Dtox
Koga je to Sevcenko vodio prije Ukr???
protiv modernog fudbala
Postaje da bude dosadan
hz_033
Hajde Barbarez malo nekog posla, malo da nekog treniras, pokazes nesto, i ja sam patriota i volim BiH al to nije kvalifikacija da budem selektor ;)
Baboisback
Bice Barbarez selektor kad tad. Kralju tebe cekamo,tebi se nadamo.
Chico
Govori u svoje ime.
Arnel925
Ovaj Petev je lik iz bajke. Pa samo činjenica da ga je prosječna ekipa iz Poljske izbacila poslije mjesec sve govori. Ali mislim da je vrlo kritičan kao selektor. I mislim da moze podići ekipu na veći nivo. To se pokazalo kako je pogodio i sa Stevanovicem i sa Civicem večeras. Mislim da je pogodio sastav. Barbarez je stručnjak na internetu i treba mu dati podršku da i on ostavi koji komentar.
Hare
Barba mi je jedan od najdražih igrača što su igrali za BIH, a sigurno i jedan od boljih, ali treba biti realan, lik nema apsolutno nikakvog trenerskog iskustva, da je vodio neki klub, pa hajde, ali ne može mu prvi trenerski angažman biti odmah reprezentacija
dinass
Pogodio je i sa Todorovicem,nula prodora,nula centarsuteva,sa njegove strane nam Puki mogao zabiti 2 gola u prvom poluvremenu a onaj start nisam vidio ni kod pionira kod drugog gola.Zbognnjega smo igrali sa 10 igraca dok Kolasinac sjedi na klupi.Uvodo Duljevica pored Demirovica to moze samo budala uraditi.
fukaraslana
Sergej kralju nas ti ces biti selektor ovaj tuta bugarin sikter
BogatiDijasporac
Bezveze komentar. Kad već nisi selektor, poklopi se i navijaj, sikiraj se k'o i mi, budi momcima (pa i Petevu) podrška.
BogatiDijasporac
I samo da izjavim da Barbu volim k'o rođenog, ali BIH volim još više. Vi koji klepate minuse, klepajte. Barbarez NIŠTA nije pokazao kao trener, zašto da bude selektor?
BosanacBijeljina
Jeli Krstajic nesto pokazao kao trener pa mi je Srbija dala sansu jeli Dalic nesto pokazao kao fudbaler i trener pa je dobio sansu Barbarez je pokazao da je Beck Bossnac i hercegovac ako nista vise od mnogi ovdje sto komentarisu i zasluzio je da bude slektor
CASIO
Halo momak, Dalic je trenirao najmanje 5-6 klubova, pa mlada reprezentacija, pa onda seniori. Ne lupetaj ziv bio. I Krstajic je probao kao selektor, pa nije izdrzao ni kvalifikacije. Barbu volim i gotivim kao brata, al druze prihvati se nekog posla, on samo palamudi hebo ga tviter
BosanacBijeljina
Ti si glup Krstajic vodio srbiju na Evropskom kakve kvalifikacije
CASIO
Ma kako god Petev je za Barbareza Žoze Murinjo ha
Alen23
Barbarez jarane smiri se nista bolje nebi napravio ni ti dobijes priliku jednog dana
Zeleni_zub
Brukas se Barba, pogresni te savjetuju
Neddim1
De ti nadji neki trenerski posao da se kalis, mani se suplje.
WOLF20
Sta se onda javlja, dosta ba vise patetike
haris004
Veoma dosadan postaje. Umjesto da se okrene nekom trenerskom poslu, bilo to i u drugom timu HSV-a, nađe se pametovat ovdje. Zaista čudan čovjek. Nadam se da će u budućnosti i postat selektor, ali čudno je da ne radi uopšte na sebi a očekuje neki napredak.
Ecosport
Al fakat na sebi ništa nije radio po trenerskom pitanju i očekivao je da ga izaberu za selektora. Bez obzira na sve zavrzlame oko izbora. Ni sad se neće potruditi da uzme neki tim da ga trenira. Al kad treba pokera igrat, to će rado zaigrat. I naravno, opet će srat i srat.
fukaraslana
Njegove su pare i neka igra Ronaldo , Neymar , Kolasinac ...... svi igraju poker turnire i njihov problem
BosanacBijeljina
Poker igra iz svog cejfa to je njegov problem Ali je veci Bosanac i Hercegovac od 99 posto vas koji komentarisrte
user1602672549
Da si ti dao i dusu i srce zareprezentaciju . Na kraju dobijes veliko nista ,moras se staviti u njegovu situaciju da bi ga mogao razumjeti
Hare1946sa
Pa jedina njegova prednost u odnosu na vecinu nas je što ima više poker turnira, a što se tiče selektorskog/trenerskog posla u rangu smo svi mi sa njim. Doduse ja sam vodio par klubova na manageru tako da sam iskusniji stručnjak od njega.Izaberite mene!!
Samirredzo
Pa svi su dali koji su igrali za repku,i znaci sad svi treba da budu treneri.Ni ja se ne slazem sto su doveli bugari pored nasih,ali sad je gotovo,treba gledat naprijed,a ne kao nije kompetentan da komentarise ali ipak to radi,iako ga cijenim kao igraca,izgleda da ga je sujeta dobro pukla,svi bi odmah reprezentaciju da treniraju,polako treba i za to iskustva,uzmes prvo neki tim pa laganice,a ne odmah repka,ako su bili dobri igraci to nije mjerilo da su dobri i treneri.
Rajvosa2019
Volio bi da je Barba selektor , ali sta je tu je Petevu treba dati sansu - vrjeme ce pokazati svoje
BogatiDijasporac
Po kompetentnosti, Petev je za Barbareza Halilhodžić.
dinass
Koje sanse druze,prodje nam zivot u davanju pogresnim ljudima sansi.Barbarez je igro za nas srcem kad su mu prijetili porodici i onda se izabere bugar koji je sa Dinamom bio drugi u Hrvatskoj ligi.Vece sramote od toga nije bilo do veceras kad je Bogic Bogicevic sam odustao od pozicije gradonacelnika Sarajeva a da nije njega mozda bi se sada zvalo Nemanjino umjesto Sarajevo.
Samirredzo
Tek posto trener i odmah repka,halo treba valjda malo iskustva za to,on je bio dobar igrac,ali koga je on treniro do sad kad vec spominjes Hajduk,budimo realni,mjesate babe i zabe.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.