Nakon Zukanovića i Muhamed Bešić drastično promijenio svoj imidž

Pred okršaj protiv Grčke

Nakon Zukanovića i Muhamed Bešić drastično promijenio svoj imidž

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine igra večeras u Atini protiv Grčke meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi će večeras ići na pobjedu protiv starog rivala jer nam samo tri boda daju nadu da možemo kroz kvalifikacije izboriti plasman na Evropsko prvenstvo.

Utakmica se igra večeras od 20:45 sati na Olimpijskom stadionu u Atini, a naši igrači su spremni za meč.

U toku je sastanak stručnog štaba i našeg tima, a među igračima vlada odlična atmosfera nakon pobjede protiv Finske. Svi su spremni da daju maksimum i zadrže šanse za plasman na EP.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Pred utakmicu protiv Grčke još jedan igrač bh. selekcije odlučio se za promjenu imidža, a to je Muhamed Bešić. Veznjak našeg tima se ošišao "na nulu" po uzoru na Ervina Zukanovića koji je to nedavno uradio.

Fotografija Nogometni savez Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Novi imidž, ISTI SELJAK...
1 7
MirzaBarucic
Besic i nekako, ali Zuka je opanak.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi