Sergej Jakirović po prvi put komentarisao odlazak Josipa Brekala u Hajduk

Trener Dinama

Sergej Jakirović po prvi put komentarisao odlazak Josipa Brekala u Hajduk

Edmir Škorić

Trener zagrebačkog Dinama, Sergej Jakirović, nakon utakmice u Puli dao je izjavu, a između ostalog je prokomentarisao odluku Josipa Brekala da potpiše za Hajduk, iako je bio na pragu transfera u Dinamo.

Dinamo je u subotu u utakmici 20. kola HNL-a slavio kod Istre sa 1:0, a jedini gol postigao je Mauro Perković u 36. minuti. Dinamo nije bistao, no ostvario je bitnu pobjedu s kojom je ostao u igri za titulu i sada se nada da Hajduk sutra neće pobijediti Rijeku, a remi bi svakako najviše odgovarao Modrima.

"Odigrali smo borbenu i čvrstu utakmicu na jako zahtjevnom terenu. Rekao bih da smo cijelu utakmicu kontrolirali, zabili smo lijepi gol i zabili bismo još koji da nam je teren to dozvolio. Bilo nam je jako važno da uzmemo tri boda nakon onoga protiv Lokomotive i drago mi je da je ekipa pokazala reakciju i svi zajedno smo uzeli jako važna tri boda za nastavak sezone", rekao je Jakirović nakon duela u Puli, dodavši:

"Više smo se mentalno pripremali nego što smo mogli odraditi trening. Više je bilo regeneracije i mentalnog rada. Napravili smo kvalitetnu analizu da vidimo gdje smo sve griješili u utorak i da to danas ne ponavljamo. Puno smo razgovarali. Igrači su bili ljuti nakon Lokomotive i danas su odigrali pragmatičnu utakmicu."

Posebnim riječima je govorio o reprezentativcu BiH Petru Sučiću.

Oglasi

"Sučić je budućnost kluba, sigurno. Jako odgovoran dečko s vrhunskim radnim navikama i upija sve što mu se kaže. Zaustavio je neke kontre, upravljao je našom igrom i s njime sam jako zadovoljan. Živkoviću je ovo bila 12. ili 13. utakmica u HNL-u, on ima liderske sposobnosti. Hoxha je odigrao odličnu utakmicu."

A potom je upitan da komentariše odlazak Josipa Brekala u Hajduk, premda je igrač Fiorentine bio na korak od povratka na Maksimr.

"Imali smo najbolju vjeru da ćemo završiti posao. Nekad ide, nekad ne ide. Imali smo želju i mi i Josip, ali se nije realiziralo. Moramo ići dalje."

Da li je ovom pobjedom "kupio" povjerenje uprave?

"To je pitanje za klub. U Dinamu se očekuju pobjede i meni je to savršeno jasno. U svakoj utakmici moraš ići na tri boda, osobito u ovoj situaciji kad moraš stalno pobjeđivati. Mislim da se dobro nosim s tim, čak sam nekad i premiran. Dajem sve od sebe sa svojim stožerom da napravimo niz pobjeda jer samo tako možemo stići Rijeku i Hajduk."

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo je sada sa 37 bodova na trećem mjestu i ima četiri boda manje od Hajduka i jedan od drugoplasirane Rijeke. Daleko od toga da je išta riješeno, ali Zagrepčani moraju da nastave pobjeđivati ako planiraju nastaviti dominaciju u HNL.-u i ako žele opet biti prvaci.

Dinamo će u 21. kolu na Maksimiru ugostiti Goricu i opet će imati situaciju gdje mora ostvariti pobjedu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ham0
Haahhahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi