23

Komentari (23)

Zaccheroni
Ispravka netacnog navoda,nije mostarski klub vec međugorski
KviskoKvesic
Ispravak ljubomornog navoda i histericnog HŠK ZRINJSKI JE IZ ZAPADNOG MOSTARA
Malmi_Suomi
@KviskoKvesic Kvisko BH polisko.
Nije međugorje već međunodžje a @HUNTER BH brat moj on ako misli što mi ja majka hercegovačka KATOLKINJA da ja drugačije mislim, onda se pravo zayebo.
Ja sam BOSANAC I HERCEGOVAC ( a šta radim među 4 zida , nikog se ne tiče ).
p.s. možda klanjam svih 5 vakat namaza? Rat mi je pokazao ko je ko i ko je bio agresor na moju jedinu državu.
KviskoKvesic
malmi i kvisk.vi ste stvarno đukele *******e sve zivo mrzite ali đaba vam HŠĶ ZRINJSKI osvaja 7 titulu to ni jedan klub u bih neće nikad osvojit.Treči klub u Europi po datim golovima a prvi po primljen golovima.to samo možete sanjat svi u bih.a ti popušliču to nije fer da se za****vas sa SVETIM mjestom sta bih ti rekao za vaseg muhameda i meku jesu li i to međunožja
HUNTER
@Malmi_Suomi no sikiriki, zna brat tačno šta ti misliš. Imam prijatelje katolike cijeli život i bit će mi prijatelji dok me zemlja ne pokrije. Bitno je da si insan, a najmanje bitno jesi li musliman, katolik ili pravoslavac.
Malmi_Suomi
@KviskoKvesic mog POLISKO.
Kada nazivaš Muslimane i sve što nije " tvoje krvatsko" sa imenima , poput mudžahedini, ISIL-ovci " umotane žene " pa pazi može biti pe*r,i sve što je sa predznakom Bosne i Hercegovine ti PONIŽAVAŠ i šta hoćeš da ti poštujem izmišljenu gospu???? NIKAD!
Kad ti budeš poštovao moje eh onda ću ja duplo da poštujem i čak izmišljenu gospu.
Toliko bijedniče jedan , pogledaj samo svoje komentare sram te i stid bilo.
I ja... popiskim ti se na klub za koji sam te čuo iza 1996 godine
Džaba ti sve , Velež, Sloboda, Borac, Sarajevo, Željezničar, Iskra Bugojno to su klubovi u BiH sa tradicijom a ti se diviš klubu koji je igrao prije 1990 bajramske i Božićne turnire hahahaha. Eeee moj Kvisko BH polisko
Zaccheroni
Stipu bola kviska,nit skole ima,nit je mostarac nit mu je klub iz grada. Vrdi su njegovo selo i zato i jest ovako mrzitelj jer nikad raju imo nije. Eto rekli mu ovo je sad nas klub,mora se zvat hrvatski,moramo mrziti druge i drugacije...primitivni mali kozoyeb
HUNTER
@Malmi_Suomi ispravka krivog navoda, taj njegov klub nije igrao ni bajramske ni božićne turnire, i to im je bilo zabranjeno. Hvalaaa
Malmi_Suomi
@Zaccheroni šta kažeš KOZOJEB @KviskoKvesic Kvisko moj polisko.
Razumio brate @HUNTER ljubi te brat.
Znači ni božićne ni bajramske turnire nisu igrali.
Zabranjeno fasistima bilo da postoje ..
Sad tek čovjek vidi da je bilo i ispravno gofna odyebat

Komentar i 1 odgovor(a) je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Malmi_Suomi
Evo čitam španska " Marca " piše da se Real Sociedad i Betis pa bgm i Atletico Madrid RASPITUJU za Jakirevića. Kažu, čitali na SS.ba da je učinio " historijski " uspjeh sa ovim klubom što je do 1990 godine bio ZABRANJEN + UKRALI SU STADION F.K.Velež-u. Toliko
HUNTER
Tako je braca moj. Potpisujem
aynur365
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
stranputica
Zanimiljivo. U Mariboru je bio totalno izgubljen. Doduše Maribor je već godinama u padu i nema viziju kako dalje. Pitanje da li bi mu uspjelo u Dinamu tj pitanje je da li je on sposoban voditi veći i ozbiljniji klub od Gorice i Zrinjskog. Pozdrav!
lalinjo
Nije on bio u Mariboru izgubljen,i tamo je napravio dobar posao obzirom kad ih je preuzeo bili su daleko u Evrope,na kraju je uspio i izašli su na evropsku scenu.Najveći problem su već dugo vremena razne struje u tom klubu i svak vuče na svoju stranu(potrošili su poslije Camonaresija,Rožmana...) i tamo Sergej nije imao ono što je imao u Gorici i sada što ima u Zrinjskom,a to je sloboda odlučivanja i slaganja momčadi i ne miješanja uprave u sami rad trenera.
user1604155860
Tesko bilo ko moze nesto napraviti u Mariboru poslije Zahovica.
lalinjo
Pa i Zahovic je vršio pritisak na Sergeja zbog svog malog,isti je kao i ovi što se sada vrte oko kluba,to je rak rana svakog kluba,nažalost.
stranputica
Zahović jeste bio najveći problem za MB, jer se uvukao u sve pore kluba, kad je otišao, nastala je velika praznina. To se već naziralo zadnjih 5,6 godina kad je MB odustao od razvoja svog juniorskog sastava. Na kraju je bilo važno samo to da Babin sin igra. Ali opet očekivao sam malo više od Jakirovića. Pozdrav!
user1604155860
Jakirevic i Musemic naj bolji treneri u drzavi od njih dvojice treba birati selektora.Malu prednost bih dao Jakirevicu samo sto je mladji od Musemica.
Sanin_Mostar
Uz korektno sudjenje kakvo ima Jakirevic svaku utakmicu bez uvrede,titulu bih ja osvojio sa Igmanom iz Konjica...
lalinjo
Ti se očito jako slabo razumiješ u nogomet općenito kad to pišeš,bez uvrede,pa svi koji su nogometne struke i poznavaoci nogometa su rekli da je Sergej unio moderni sistem u Zrinjski i u PL,a kojem će svi klubovi u budućnosti težiti kako bi bili uspješniji,a što će biti napredak za PL i to je ono što bih ja volio da bude. SP
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.