36

Komentari (36)

lalinjo
@antikomunist bolan smiri se,šta ti je dobiti ćeš srčani od tolike sekiracije i psovanja,ako si vjernik onda ti vjera nalaže da to ne smiješ raditi,drugo ja nisam *****a,partizan,******,ili što već,ja sam napredan čovjek koji gleda u budućnost i koji nikoga ne mrzi kao ti,svakom dam šansu da bude čovjek,a što se baš za tebe ne bi reklo,to da imaš veliko društvo čisto sumnjam koliko vremena provodiš okolo pljujući po ljudima,a više ti je komentara političkog profila nego sportskog,pa eto samo da znaš pogriješio si portal,ovo je sport,i za kraj Jakir može biti šta hoće,hrvat,bosanac,srbin,kinez,marsovac po nacionalnosti,ili po vjeri musliman,katolik,pravoslavac,budista....itd,jer to ti se zove demokracija,a što ti očito ne razumiješ,a niti ćeš ikada razumijeti,jer kad nisi u stanju poraditi malo na svom pravopisu,kako ćeš poraditi na nečem ozbiljnijem...p.s. nemam ja tebe šta prijavljivati,ponavljam,nisi moj nivo i nemoj više sam sebi lajkati komentare,smiješan si...
antikomunist
Niti lajkam saam sebi, niti prijavljujem bilo koga. Ne radim kao ti. Ja sam jako smiren Bogme, ali si se ti nesto naforco plaho, kao akd se znao naforcat dok si navijao za Velez.A koliko si ti"fin" a ja"zao i los", vidi se i iz ovog komentara punog uvrijeda.Ja imam katolika vise nego Bosnjaka za prijatelje i meni nje trebas pricati bajke. Pogledaj sta si pisao kada se desila kradja na ansem stadionu protiv Borca. ZNAS i saam da je tunel bio zatvoren za saobracaj, ZNAS i saam da se belaj desio 50 km od stadiona, znas i saam da nista Hasic nije rekao niti uradio, znas i saam sta je baklja i koliku temperaturu oslobadja i da to sve sto je Vice namontirao ejr se Velez POBUNIO protiv ovakvog saveza-prvi ti a i svi ostali ,bivsi navijaci Veleza a sada Zrinjskog ste se smijali, pisali bljuvotine, slali ans u ce4tvrtu ligu.Vi ste zasticen klub zbog koalicije zla HDZ/SNSD.Jer ovo sto rade te dvije stranke us avezu je ZLO i ZLOCIN!NEMOJ BOLA MENI VELE O TIM STVARIMA, VJERUJ ZNAM JAKO DOBRO ISTO KAO I TI ALI VI NIKADA PROIV SVOJIH NI RIJECI NECETE ECI.mI SMO BAREM POSTENI PA KAZEMO KAD ZA****AMO A VI nikad NISTE KRIVI.vAZDA VI"JADNI".dE BOLA MAJKE TI, OKANI SE TIH FAZONA.Evo kako ti brzoz elim odgovoriti da sam slucajno klikno na SHIFT i odose velika slova.Izvinjavam se ako nekomu smeta ali neda mi se nsad sve iznova pisat:)
lalinjo
Koliko si ti sada laži napisao,pročitaj šta pišeš prije nego objaviš komentar....e da,naforco,definiraj mi značenje te riječi,to je neki strani jezik ili....o kakvom ti Veležu pišeš,pa nije to onaj Velež,i kada skinete petokraku sa grba na kojem treba biti stari most,onda se javi....i daj mi komentare moje da sam pisao za 4.ligu i slično,lažeš kao i obično,u svakom tvom komentaru je toliko laži i pljuvanja,psovanja da to ni krava ne bi prožvakala.
umzm12123
Igrajte srcem bijeli Plemici!Volimo vas bola!
Kladionicar_iz_mira
****o bezobrazno. Isko kao i onaj Zeljkovic. Pokradu Boga oca i onda kukaju kako su oni zakinuti satro, bez imalo srama. Fuj!
lalinjo
Vidi paćenika sa prijavama,samo na ovom mjestu i možete nešto prijaviti,u vanjskom životu ste totalno nebitni,a to dovoljno govori o vama kao pojedincima :DDDD
antikomunist
Ovo baliysko ****ooo je baš dno od čovjeka. Još kad mu vidim ime što mu je ćaća ko.mun.jara dao, pravo pravoslavno. Došo na klupu kluba sa fašističkom tradicijom, trenira ih tamo gdje su 90ih torturisali i ubijali i njegove rodjake i njegov narod. I ima obraza reći riječ protiv sudjenja kad se dobro zna da su pored Borca "zaštićeni" ,da su im sudili penale za titulu u 97oj minuti. a i da su Leotaru dali go iz ofsajda. I "oni" oštećeni?! WTF VIŠE?!
lalinjo
Ćaća mu se zove Enver,pravi ko mu nj ara,hahahah....kakav si paćenik to je strašno,po svim komentarima koje ostavljaš naokolo se vidi da si baš depresivan i nesretan,izgleda da ti je jedino ovo mjesto izvor nekakvog druženja i komunikacije,a i tko bi s tobom kad se praviš pametan,a još uvijek si nepismen.
Mad_max
Nije ništa spominjao rukomet sto su igrali protiv Želje?
BeastSaaa
Jeste dosadni sa tim nepostojecim rukama pregledaj snimak pa pisi onda!
umzm12123
Straus
Hasić je kažnjen suspenzijom 18 mjeseci, a budemo vidjeli kako će Jakirovića kazniti.
antikomunist
Još Hasić nije ništa i uradio!
Roodjeniiiiii
Nemanja Bilbija na treningu psuje majku usttassskuu Mariu Ticinovicu, i biva kaznjen od strane trenera za to. Ali to nikada nije pusteno van kluba. Tako da nije to nista novo za njega. I sam kaze kako je veliki igrac. Da si veliki igrac igrao bi za neki od klubova iz liga petice, ovako si samo jadni srpski sljam u ustaskommmm klubu, odan novcu...
Baboisback
Seljacino,izvini se Trebinjcima
lalinjo
NIKAD,A MOŽDA NI TADA,gdje je kapiten Đokica,kažu da još nije izašao iz svoje rupice,izgleda da je odlučio ipak ostati miš i ne preuzeti svoju odgovornost,a htio se pokazati kao da je on nešto u Trebinju,mali smrad.
lalinjo
Kada objave cijelu snimku,onda možemo razgovarati kao normalni ljudi,a do tada ih smatramo LAŽOVIMA.
Klicko
Evoooo zoreee evooo danaaaa
Martinovic
Evo klicka lutorana
user1639705257
@Martinovic NE DIRATI @Klicko NE..
FUJJJ TO. :-)
Klicko
@Martinovic selam alejk dobri moj bosnjače
user1665931807
Vidi ovog klošara od trenera, predstavnik bosanskih katolika, koji za sebe kažu da su nosioci europskih vrijednosti, a ispod maske nosioca Europskih vrijednosti se krije fašizam i primitivizam, Trener kluba koji je nastao u Međugorju, klub za koji navijaju oni čij su očevi i djedovi navijali za Velež, a jedan broj i za Hajduk, manji broj za Dinamo, klub koji nema u svom vlasništvu ništa, pa ni pomoćni trener, klub koji je produžena ruka HDZ-A, klub čiji navijači veličaju UZP i ratne zločinace, Zrinjski koji je postojao prije drugog svjetskog rata je gospodski klub bio, ovaj današnji je Fašistički klub
Mustafa
Da u pravu si ali za taj *****ki klub igra i dosta naših prodanih ******! Sram neka ih je što su jeftino prodali svoju *******u guzicu novom poglavniku Draganu Čoviću da ih guzi !
Gnjojo
Tvoj komentar je najgori govor mrznje
Martinovic
Pa i tvoj djed bio fasista muslimani su bili u ustaskoj vojsci i Handzar diviziji hahahahah nase cvjece zavjek povijest se ne moze promjeniti
user1665931807
Moj dedo tj obojica djedova su bili maloljetni, ali njihovi očevi su bili partizani,
umzm12123
starmac
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.