Jakirović je jučer doživio nezapamćen slučaj u dosadašnjoj karijeri: "Biće kažnjen!"

Rijeka je na kraju minimalno poražena

Jakirović je jučer doživio nezapamćen slučaj u dosadašnjoj karijeri: "Biće kažnjen!"

S. Mlaćo
Rijeka je jučer poražena od Dinama na Maksimiru 1:0. Bio je to veoma zanimljiv, a na kraju su Modri slavili i sigurno koračaju ka tituli prvaka.

Rijeka je preporođena dolaskom Sergeja Jakirovića koji je jučer imao i nesvakidašnju situaciju.

Naime, sjajni napadač Jorge Obregon nije ušao u igru, a vjerovali ili ne, razlog je taj da je zaboravio dres.

Ostao mu je u svlačionici, pa je bila jasna reakcija Jakirevića.

"Obregon je zaboravio dres, ostao mu je u svlačionici. To nije moj problem, nego njegov, ali pokazuje koliko je netko fokusiran. Zagrijavaš se u dresu, staviš kostobrane i uđeš, a ne ovako. Zna se kako profesionalni klub funkcionira, bit će kazni zbog toga, kao što ima premija.", rekao je Jakirović nakon meča.

Jakirović je čestitao Dinamu, te kazao da je njegova ekipa stigla na Maksimir sa željom da upiše novu pobjedu.

Oglasi

Ističe da su imali svoje šanse, te da je jedna neopreznost koštala njegovu ekipu.

📸 Forza Rijeka i kad ne ide... 🔵⚪ #ZajednosmoRijeka #HNKRijeka #HNL

Posted by NK Rijeka on Sunday, March 19, 2023

Jučerašnji meč u Maksimiru obilježio je i oproštaj Arijana Ademija koji je će karijeru nastaviti u Kini, a i sam Jakirević mu je čestitao i poželio sve najbolje u budućnosti.

Dinamo je ostao bez velikog igrača i vođe na terenu. On je još 2010. godine došao iz Šibenika, sa samo 19 godina, a u međuvremenu postao jedan od najvažnijih igrača u historiji Dinama.

Nakon 13 godina Arijan odlazi iz Dinama, odlazi kao zaslužni kapiten kojem maksimirski klub sada baš zbog svih tih zasluga nije želio još jednom spustiti rampu i odlučio ga je za simboličnu odštetu pustiti u Kinu.

Dinamo napušta nakon 11 naslova prvaka, dobit će medalju i za ovu 12. koju će Modri da osvoje. Na kraju je odigrao 373 utakmice, a u zadnjih šest godina bio je kapiten kluba.

Tokom utakmice s Rijekom, Bad Blue Boysi su na sjevernoj tribini koreografijom kazali šta misle o Makedoncu koji je postao jedan od najomiljenijih likova na Maksimiru.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Iako je jako važan za igru Dinama, klub je ipak odlučio da ga pusti u Kinu jer ima 31 godinu, a teško da će u skorije vrijeme naći njemu sličnog veznjaka i igrača.

Ademi je osvojio 21 trofej s Dinamom. Ima 11 naslova prvaka Hrvatske, šest osvojenih kupova te četiri superkupa. Iza sebe je na listi najtrofejnijih ostavio Mihaela Mikića i Tomislava Butinu, koji su osvojili svaki po 16 trofeja.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1665931807
čovjek je dobio Hajduk kad je Hajduk gubio od koga je stigao, Osjek isto tako, čovjek je sretan,
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti